Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Γιατί θα πάει ο Σταύρος Θεοδωράκης στην εκδήλωση του «Ιδρύματος Καραμανλή»

Ο Θεοδωράκης θα δώσει το παρών στη Φιλοθέη διότι εδώ και μήνες, σε απόλυτη συνεννόηση με τον Κώστα Αχ. Καραμανλή, ετοιμάζει το ντοκιμαντέρ για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή

Ένας «ξένος» θα βρεθεί σήμερα το απόγευμα ανάμεσα στους σημαντικούς προσκεκλημένους στην εκδήλωση του «Ιδρύματος Καραμανλή»

με αφορμή τη συμπλήρωση 47 χρόνων από την ίδρυση της ΝΔ και 40 χρόνων από την ένταξη της Ελλάδος στην ΕΟΚ με προσωπική σφραγίδα του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Ο λόγος για τον Σταύρο Θεοδωράκη, πρώην επικεφαλής του Ποταμιού και σήμερα-πάλι-μάχιμο δημοσιογράφο. Ο Θεοδωράκης θα δώσει το παρών στη Φιλοθέη διότι εδώ και μήνες, σε απόλυτη συνεννόηση με τον Κώστα Αχ. Καραμανλή, ετοιμάζει το ντοκιμαντέρ για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή. Το ντοκιμαντέρ έχει αποκλειστικό θέμα την επιμονή του Σερραίου πολιτικού προς τον ευρωπαϊκό δρόμο της Ελλάδος και τις προσπάθειες που έκανε έως ότου πάρει την πολυπόθητη έγκριση. Ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι το πρόσωπο που επέλεξε το Ίδρυμα για να ετοιμάσει το ντοκιμαντέρ, το οποίο θα εστιάζει σε δηλώσεις, συνεντεύξεις και ομιλίες του Κωνσταντίνου Καραμανλή από την δεκαετία του 50′ που έγινε πρωθυπουργός έως και την υπογραφή ένταξης της Ελλάδος στην ΕΟΚ το 1981.

Google News icon

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ