Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Γλυκά Νερά: Oλοκληρώθηκε η ανάκριση – Δεν είχε συνεργό στη δολοφονία της Καρολάιν ο Αναγνωστόπουλος

Ενώπιον του ανακριτή, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν διαβιβάστηκε έγγραφο σχετικά με τις κλήσεις που έγιναν εκείνη τη νύχτα

Ολοκληρώθηκε η ανάκριση για την υπόθεση των Γλυκών Νερών
και συγκεκριμένα τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς από τον σύζυγο της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Μετά την απολογία του κατηγορουμένου στα τέλη Ιουνίου 2021 και αφού ο ανακριτής διενήργησε την έρευνα του και συμπληρώθηκε το υλικό της δικογραφίας, εκλήθη από ο συνήγορος του 33χρονου πιλότου προκειμένου να υπογράψει το πέρας της ανάκρισης.

Πλέον, η δικογραφία της υπόθεσης αναμένεται να χρεωθεί σε εισαγγελέα ο οποίος θα προτείνει την παραπομπή ή μη σε δίκη του 33χρονου Μπαμπη Αναγνωστόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τα τελευταία στοιχεία που ανέμενε ο ανακριτικής από τις άρσεις τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου, δεν προέκυψε στοιχείο που να επιτάσσει τη συμπληρωματική απολογία του κατηγορουμένου ή περαιτέρω έρευνα για την υπόθεση.

Ενώπιον του ανακριτή, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν διαβιβάστηκε έγγραφο σχετικά με τις κλήσεις που έγιναν εκείνη τη νύχτα, ενώ ούτε έγγραφο σχετικά με την κάμερα έφτασε στον ανακριτή, καθώς η εταιρία από την Κίνα δεν απάντησε ποτέ στο αίτημα του.

Από το τραπεζικό απορρήτου φαίνεται πως έχουν προκύψει συναλλαγές χαμηλών ποσών στις κάρτες τόσο της 20χρονης Καρολαιν, όσο και του 33χρονου πιλότου, για τα έξοδα του σπιτιού.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ