Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Συνάντηση Στ. Γκίκα με Υπ. Τουρισμού Β. Κικίλια για την Λειτουργία του ΙΕΚ Τουρισμού Κέρκυρας

Συνάντηση με τον Υπουργό Τουρισμού, Βασίλη Κικίλια, είχε σήμερα ο Βουλευτής Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας, Στέφανος Γκίκας, με βασικό θέμα την λειτουργία του ΙΕΚ Τουριστικών Επαγγελμάτων της Κέρκυρας.

Ο Βουλευτής μετέφερε στον Υπουργό το αίτημα των τουριστικών φορέων της Κέρκυρας να συναντηθούν μαζί του, το οποίο ο  κ. Κικίλιας έκανε αποδεκτό. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου.

Ο κ. Γκίκας εστίασε στα προβλήματα που έχουν ενσκήψει αναφορικά με την λειτουργία του ΙΕΚ Τουρισμού, εξαιτίας της έλλειψης διοικητικού προσωπικού μετά και την παραίτηση του Διευθυντού κ. Δημήτρη Μπακύρα. Ο Υπουργός επανέλαβε ότι δεν θα διακοπεί η λειτουργία του ΙΕΚ Τουρισμού της Κέρκυρας. Εξήγησε ότι το Υπουργείο Τουρισμού θα μεριμνήσει για την κάλυψη των κενών που θα υπάρξουν για το διάστημα των λίγων εβδομάδων, έως ότου να προσληφθούν οι τέσσερις (4) υπάλληλοι με συμβάσεις ορισμένου χρόνου.

Σημειώνεται ότι παράλληλα, σε συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών, δρομολογούνται και οι μόνιμες προσλήψεις για όλα τα ΙΕΚ Τουρισμού της χώρας μέσω ΑΣΕΠ.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ