Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Συνάντηση με τον Πρύτανη του Ιονίου Πανεπιστημίου και τον Αντιπρύτανη, είχε ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Λεωνίδας Ρουμπάτης

Συνάντηση με τον Πρύτανη του Ιονίου Πανεπιστημίου κ. Ανδρέα Φλώρο,  και τον Αντιπρύτανη κ. Ευστάθιο Μακρή, είχε ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Λεωνίδας Ρουμπάτης, σήμερα, 13-10-2021 στο γραφείο της Διοίκησης του ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ.

Κατά την συζήτηση εξετάσθηκαν και αναλύθηκαν σε βάθος, οι ακριβείς προϋποθέσεις και συνθήκες ανανέωσης των μισθώσεων των ακινήτων του τέως Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Κέρκυρας και η συντήρησή τους και συμφωνήθηκε η άμεση συνδιοργάνωση Επιστημονικής Ημερίδας για την ενημέρωση του έμψυχου δυναμικού του Πανεπιστημίου (ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ & ΦΟΙΤΗΤΕΣ), για την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, με την ευκαιρία της δια ζώσης επαναλειτουργίας των Ελληνικών Πανεπιστημίων, με εισηγήτριες τις κ.κ. ΧΑΙΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ & ΠΑΝΔΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, Ιατρούς Πνευμονολόγους.

Επίσης, συμφωνήθηκε και ο προγραμματισμός της συνδιοργάνωσης μίας ακόμη Ημερίδας με θέμα τις «Πρώτες Βοήθειες», με εισηγήτρια την κ. ΑΡΜΕΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, Ιατρό Αναισθησιολόγο.

«Είχα, σήμερα, μία πολύ ενδιαφέρουσα και χρήσιμη συνάντηση με τον κ. Φλώρο και τον κ. Μακρή και είναι βέβαιο ότι, θα ακολουθήσουν και άλλες εξίσου εποικοδομητικές συναντήσεις», δήλωσε ο Διοικητής του Γ.Ν. ΚΕΡΚΥΡΑΣ.

                                  Η Διοίκηση του Γ.Ν. Κέρκυρας

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ