Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Χατζηδάκης στα Παραπολιτικά 90,1: Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει αντιπολίτευση απίστευτου και πρωτοφανούς θράσους

Που θα διατεθούν 5 δις από το Ταμείο Ανάκαμψης

«Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει αντιπολίτευση απίστευτου και πρωτοφανούς θράσους
καθώς διαστρεβλώνει το έργο της κυβέρνησης και τώρα ζητά εξεταστική επιτροπή για τις δημοσκοπήσεις και τις μεθοδεύσεις των Μέσων Ενημέρωσης»,  δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 ο υπουργός Εργασίας. Κωστής Χατζηδάκης.

Επιπλέον, με φόντο την Εξεταστική, σημείωσε ότι «το πάθος οδηγεί το ΣΥΡΙΖΑ σε μια πολιτική γκάφα και η κυβέρνηση θα έχει την δυνατότητα να αποκαλύψει το παρελθόν της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Συντάξεις χηρείας

Με αφορμή τις συντάξεις χηρείας του ΝΑΤ, ο κ. Χατζηδάκης κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «καλύπτει υπαλλήλους του ΕΦΚΑ που δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους» και είπε πως «ο οργανισμός καλύπτει 3.900.000 ασφαλισμένους και 2.500.000 συνταξιούχους».

Το νέο ΕΣΠΑ

Παράλληλα, αναφορικά με το πρόγραμμα κοινωνικής πολιτικής του υπουργείου, τόνισε ότι θα διατεθούν 5 δισεκατομμύρια ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης και το νέο ΕΣΠΑ.

Ψηφιακή κάρτα

Επίσης, ο υπουργός σημείωσε ότι θα ξεκινήσουν τα προγράμματα κατάρτισης και η εφαρμογή της ψηφιακής κάρτας εργασίας που «είναι ένα εργαλείο κοινωνικής δικαιοσύνης , το οποίο θα ελέγχει ηλεκτρονικά το ωράριο και τις υπερωρίες του εργαζόμενου».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ