Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

47 χρόνια Νέα Δημοκρατία – Μητσοτάκης: Η Ελλάς ανήκει και επιθυμεί να ανήκει εις την Ευρώπη – Live η ομιλία Καραμανλή

Mήνυμα σύμπνοιας και ενότητας της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης στην εκδήλωση του Ιδρύματος «Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής»

Σε εξέλιξη βρίσκεται η εκδήλωση: «Κωνσταντίνος Καραμανλής, Η πορεία της Ελλάδας στην Ενωμένη Ευρώπη», η οποία διοργανώθηκε από το Ίδρυμα «Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής», με αφορμή τα 47 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας.

Αυτή την ώρα στο βήμα βρίσκεται ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Νωρίτερα, στον χαιρετισμό του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, έκανε μια αναδρομή στην ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, επέδωσε την επιτυχία της  ένταξης της Ελλάδας στην ΕΟΚ στον Κωνσταντίνο Καραμανλή και στο προσωπικό πολιτικό κεφάλαιο που ξόδεψε για το σκοπό αυτό. Φτάνοντας στο σήμερα, ο κ. Μητσοτάκης μίλησε για δικαίωση των επιλογών Καραμανλή και για τον πρωταγωνιστικό ρόλο που διαδραματίζει πλέον η χώρα μας, από τις πρωτοβουλίες που έλαβε σχετικά με την πανδημία και για το Ταμείο Ανάκαμψης μέχρι την προσπάθεια για ευρωπαϊκή στρατηγική αυτονομία.

Παρακολουθήστε ζωντανά την εκδήλωση


Τους προσκεκλημένους -υπουργούς, βουλευτές και στελέχη και φίλους της ΝΔ- καλωσόρισαν οι κ. Πέτρος Μολυβιάτης και Αχιλλέας Καραμανλής, Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος του Ιδρύματος, αντιστοίχως, οι οποίοι μίλησαν για το όρομα του Κωνσταντίνου Καραμανλή και για την πορεία της Νέας Δημοκρατίας από το 1974 έως σήμερα.

αχιλλεασ_καραμανλησ
πετρος_μολυβιατης

Εικόνες από την εκδήλωση

5398245
5398259
5398261

5398244

5398243
kerameos
mitsotakis

dounia_biziou

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ