Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Εντοπίστηκε ο οδηγός που αγνοούταν στο Πικέρμι «σώος και αβλαβής»

Eπικοινώνησε με τις Αρχές λέγοντας πως βγήκε από το όχημά του επειδή δεν μπορούσε να το ελέγξει, ωστόσο είναι καλά στην υγεία του


Με σφοδρότητα «χτυπά» από το πρωί της Πέμπτης η κακοκαιρία «Μπάλλος», με ισχυρές βροχές και καταιγίδες σχεδόν σε όλη την χώρα.

Νωρίτερα, υπενθυμίζεται πως σήμανε συναγερμός στο Πικέρμι, καθώς υπήρξαν πληροφορίες για αγνοούμενο οδηγόΟ οδηγός φέρεται να παρασύρθηκε στην Αγία Κυριακή, περιοχή κοντά σε Ραφήνα και Πικέρμι.

Συγκεκριμένα, ένας ιδιώτης είδε ένα ΙΧ να παρασύρεται στην περιοχή από τα ορμητικά νερά. Ενημέρωσε το 112 και αυτό με τη σειρά του ειδοποίησε την Πυροσβεστική.

Αμέσως, σήμανε συναγερμός και στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα με εννέα πυροσβέστες, όπου διεξάγουν έρευνα για να διαπιστώσουν αν βρίσκεται όντως κάποιος εγκλωβισμένος.

Η ανησυχία ήταν έκδηλη κι οι έρευνες εντατικές, ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν πως ο οδηγός είναι καλά στην υγεία του, καθώς επικοινώνησε με τις Αρχές λέγοντας πως βγήκε από το όχημά του επειδή δεν μπορούσε να το ελέγξει, ωστόσο είναι καλά στην υγεία του.

Μόλις επιβεβαιωθεί, το συμβάν λήξαν θεωρείται λήξαν.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ