Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Σταδιακή βελτίωση του καιρού από το Σάββατο – Πότε αναμένεται ύφεση των φαινομένων – Βροχές σε νησιά, Μακεδονία και Θράκη

Υποχωρεί σιγά, σιγά ο «Μπάλλος» και ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες

Μετά το ανελέητο σφυροκόπημα σε όλη την επικράτεια της χώρας, η κακοκαιρία Μπάλλος φαίνεται ότι… απομακρύνεται από την Ελλάδα και κατευθύνεται προς ανατολικά. Σύμφωνα με τις προβλέψεις μάλιστα του μετεωρολόγου Γιάννη Καλλιάνου, τις επόμενες ώρες ο καιρός θα μπει σε τροχιά βελτίωσης. Ιδιαίτερα από το Σάββατο, όπως αναφέρει ο μετεωρολόγος, ο καιρός θα έχει βελτιωθεί αισθητά στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

«Σταδιακά θα βελτιωθεί ο καιρός, από το Σάββατο» αναφέρει χαρακτηριστικά. Προσθέτει ωστόσο ότι θα έχουμε «βροχές και καταιγίδες μέχρι το μεσημέρι».

Ειδικότερα, αναμένονται για το Σάββατο έντονες βροχοπτώσεις στα: Επτάνησα, Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, νησιά βορειοανατολικού Αιγαίου μέχρι και την περιοχή της Κεντροανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.

Στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα μέχρι την Πελοπόννησο και στην Κρήτη τα φαινόμενα θα είναι τοπικού χαρακτήρα και μικρότερης διάρκειας.

Θερμοκρασίες

-Δυτικά, ηπειρωτικά και Επτάνησα 21- 22 βαθμούς κελσίου

Βόρεια 18- 19 βαθμούς κελσίου

-Νησιά του Αιγαίου 23-26 βαθμούς κελσίου

Άνεμοι

-Βοριάδες στο Αιγαίο 6-7 μποφόρ

-Δυτικοί στα νότια του Αιγαίου 6-7 μποφόρ

-Βοριάδες στις βορειότερες περιοχές έως και 6 μποφόρ τοπικά

Αττική

Σάββατο: Νεφώσεις που κατά διαστήματα θα πυκνώνουν. Μικρή η πιθανότητα για ασθενείς βροχές και γενικά ήπιος ο καιρός. Η θερμοκρασία αναμένεται στους 14-23 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Από νωρίς το Σάββατο θα σημειωθούν μπόρες. Θερμοκρασία αναμένεται στους 10-18 βαθμούς Κελσίου, με τους ανέμους να κυμαίνονται στα 6-7 μποφόρ.

ΚΥΡΙΑΚΗ
-Διάσπαρτες βροχές
18-22 βαθμοί Κελσίου στα ηπειρωτικά
-22-24  βαθμοί Κελσίου στα δυτικά και νότια

ΔΕΥΤΕΡΑ
-Λίγες τοπικές βροχές

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ