Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Αρναούτογλου: Έρχεται νέα κακοκαιρία αρκετά «δραστήρια» με βροχές και καταιγίδες

Αναμένεται σταδιακή βελτίωση του καιρού τις επόμενες ημέρες

Η κακοκαιρία «Μπάλλος» σάρωσε τη χώρα με ισχυρά καιρικά φαινόμενα, αφήνοντας πίσω της μια σειρά εκατοντάδων προβλημάτων.

Ωστόσο, αναμένεται σταδιακή βελτίωση του καιρού τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με τον γνωστό μετεωρολόγο, Σάκη Αρναούτογλου.

Ο κ. Αρναούτογλου υπογραμμίζει πως η πρόγνωση του καιρού δείχνει πως στο τέλος της επόμενης εβδομάδας αναμένεται και πάλι νέα κακοκαιρία που θα πλήξει την χώρα στις 23 και 24 Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα, με μία ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook αποκάλεσε αρκετά «δραστήρια» τη νέα ατμοσφαιρική διαταραχή, που έρχεται, καθώς όπως εξηγεί η κακοκαιρία θα ξεκινήσει από τα δυτικά, ενώ δεν υπάρχουν δεδομένα προς τον όγκο τωνω.

Ειδικότερα έγραψε: «Αρκετά… “δραστήρια” δείχνει η νέα ατμοσφαιρική διαταραχή προς τα τέλη της εβδομάδας (23-24) Οκτωβρίου!!! Φίλες και φίλοι, και τα πρωινά σημερινά στοιχεία επιμένουν για νέα αλλαγή του καιρού προς τα τέλη της εβδομάδας αρχικά κυρίως στη δυτική Ελλάδα! Η τροχιά του βαρομετρικού χαμηλού όμως καθώς και το βάθος του, που δεν μπορούμε από τώρα να τα γνωρίζουμε με ακρίβεια, θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην κατανομή αλλά και την ένταση των βροχών και των καταιγίδων το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 23-24 Οκτωβρίου!».

Δείτε την ανάρτηση

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ