Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Γκάγκα σε νέους: «Εμβολιαστείτε και προσέχετε – Είναι ο τρίτος εικοσάχρονος που χάνουμε αυτή τη βδομάδα»

«Καταλαβαίνω ότι πολλοί φοβάστε και έχετε απορίες. Επικοινωνήστε μαζί μας, με γιατρούς και το υπουργείο, θα απαντήσουμε στις απορίες σας»

Ο φονικός ιός του κοροναϊού έχει γίνει, δυστυχώς η νέα μας πραγματικότητα,με τα κρούσματα καθημερινά να παραμένουν σταθερά , αλλά σε υψηλά επίπεδα και τους θανάτους και τις εισαγωγές στις ΜΕΘ να συνεχίζουν.

Έτσι, η αναπληρώτρια υπουργός υγείας, Μίνα Γκάγκα μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, κάνει έκκληση στους νέους να προχωρήσουν στον εμβολιασμό, με αφορμή και το πρόσφατο συγκλονιστικό περιστατικό του θανάτου ενός 28χρονου στην Κομοτηνή , που δεν είχε εμβολιαστεί.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Χάσαμε 28χρονο από κορωνοϊό στην Κομοτηνή. Είναι ο τρίτος εικοσάχρονος που χάνουμε αυτή τη βδομάδα», τονίζοντας ότι δεν είχαν εμβολιαστεί κατά της Covid-19 και απευθύνοντας έκκληση στους πολίτες να εμβολιαστούν και να προσέχουν», και συνεχίζει: 

«Καταλαβαίνω ότι πολλοί φοβάστε και έχετε απορίες. Επικοινωνήστε μαζί μας, με γιατρούς και το υπουργείο, θα απαντήσουμε στις απορίες σας και θα συζητήσουμε τους προβληματισμούς σας»

«Θα δώσω σύντομα μια αποκλειστική τηλεφωνική γραμμή και ψηφιακό τρόπο επικοινωνίας μαζί μας, είμαστε εδώ για σας», καταλήγει. 

Δείτε την ανάρτηση της Μίνας Γκάγκα

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ