Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Βίντεο-ντοκουμέντο από το φοβερό ατύχημα στην πίστα motocross στα Γιαννιτσά -Σε κρίσιμη κατάσταση οι δύο τραυματίες

Αναβάτης έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας και προσέκρουσε σε προστατευτική περίφραξη

Κρίσιμα είναι τα επόμενα 24ωρα για τους δύο άτυχους θεατές που νοσηλεύονται σε ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη, μετά το ατύχημα που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια αγώνα motocross στα Γιαννιτσά.

Ο 27χρονος και ο 16χρονος τραυματίστηκαν σοβαρά όταν ένας αναβάτης, που συμμετείχε στον αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross, έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας και προσέκρουσε πάνω σε προστατευτική περίφραξη και σε κολώνα.

Αρχικά οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Γιαννιτσών, ωστόσο στη συνέχεια κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή τους στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης. Για το συμβάν οι αστυνομικές Αρχές συνέλαβαν τον 16χρονο αναβάτη της μοτοσικλέτας και έναν 60χρονο υπεύθυνο για την ασφάλεια του αγώνα.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 οι δύο νεαροί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις υπεβλήθησαν σε χειρουργικές επεμβάσεις και είναι σε κρίσιμη κατάσταση σε ΜΕΘ. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες σε πιο σοβαρή κατάσταση είναι ο 27χρονος.

Αργά το βράδυ της Κυριακής, ο εισαγγελέας πλημμελειοδικών Γιαννιτσών άφησε ελεύθερους τους δύο συλληφθέντες ενόψει της ολοκλήρωσης της προανάκρισης, την οποία διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Πέλλας για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος αλλά και τα μέτρα ασφαλείας που εφαρμόστηκαν.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ