Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Η συγκινητική ανάρτηση του Κώστα Μπακογιάννη για την μητέρα του Ντόρα: Είναι ο πιο δυνατός άνθρωπος που ξέρω, αληθινός βράχος

Ο Δήμαρχος Αθηναίων μετά την ανακοίνωση της μητέρας του για την υγεία της ευχαριστεί τον κόσμο για την συμπαράσταση

Το τρυφερό πρόσωπο του γιου προς την μάνα, που ποτέ δεν κρύβει, έδειξε για άλλη μια φορά,  ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, με την ανάρτησή του στα social media, για την υγεία της μητέρας του και τα μηνύματα συμπαράστασης από τον κόσμο.

«Η αγάπη σώζει» γράφει μεταξύ άλλων ο Κώστας Μπακογιάννης, απευθύνοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που με τα μηνύματά του έσπευσε να συμπαρασταθεί και να στείλει τις ευχές του στην Ντόρα Μπακογιάννη, μετά την ανακοίνωση για το πρόβλημα υγείας που καλείται να αντιμετωπίσει. Μέσα από το συγκινητικό του μήνυμα ο Κώστας Μπακογιάννης, εκτός από την αγάπη του προς την μητέρα του, στέλνει και μήνυμα προς κάθε πολίτη, να αφιερώσει χρόνο στην υγεία του και στις απαραίτητες εξετάσεις που πρέπει να κάνει.

Αναφέρει στο μήνυμά του ο Κώστας Μπακογιάννης:

«Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω για την αγάπη και τη στήριξη που μας δίνετε σήμερα. Η αγάπη σώζει. Και η μάνα μου παίρνει αυτή τη στιγμή περίσσευμα απ’όλους. Την δίνει όλη της τη ζωή απλόχερα και τώρα που την παίρνει πίσω της είναι πολύτιμη. Έχει περάσει πολλά. Αλλά είναι και ο πιο δυνατός άνθρωπος που ξέρω, αληθινός βράχος.

Μια κουβέντα μόνο προς όλους: να εξετάζεστε, μην διστάζετε, η έγκαιρη διάγνωση μπορεί να κάνει τη διαφορά».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ