Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Νέα Δημοκρατία: Η δεξιά τάση, οι «παραγκωνισμένοι», ο Μάνος και ο Ανδριανόπουλος

Οι ανησυχίες, τα σενάρια και η πραγματικότητα

Με αφορµή την υπόθεση Μπογδάνου
, βρέθηκαν κάποιοι να µιλήσουν περί δεξιάς τάσης στη Ν.∆. που αισθάνεται εγκλωβισµένη ή παραγκωνισµένη από την ηγεσία του Μεγάρου Μαξίµου και τον σταθερό προσανατολισµό της στο Κέντρο, αλλά και τα διαρκή ανοίγµατα στην Κεντροαριστερά.

Φυσικά, αυτά δεν τα πιστεύει ούτε ο… Σαµαράς, αφού κορυφαίοι εκπρόσωποι της συγκεκριµένης φατρίας φιγουράρουν σε θέσεις-κλειδιά στο κυβερνητικό σχήµα, µε χαρακτηριστικά παραδείγµατα βεβαίως τους Βορίδη, Αδωνι, Πλεύρη, ακόµα και τον «σαµαρικό» Ανδρέα Κατσανιώτη.

Οι µόνοι που έχουν τέτοιες ανησυχίες είναι οι αυτοαποκαλούµενοι «λαϊκοδεξιοί» που έµειναν εκτός κυβέρνησης µετά τον τελευταίο ανασχηµατισµό, έχοντας την ανεξήγητη πολιτική ονείρωξη ή τις υποσχέσεις δήθεν συνοµιλητών του πρωθυπουργού και διαφόρων µεγαλοσχηµόνων ότι θα γίνονταν υπουργοί και υφυπουργοί.

Δεν κουνήθηκε φύλλο

Κατά τ’ άλλα, πέραν της περιβόητης τοποθέτησης του Μεσσήνιου πριν από δύο εβδοµάδες για την ανάγκη στροφής στη σύγχρονη Κεντροδεξιά, για την οποία ουσιαστικά δεν κουνήθηκε φύλλο, ουδείς θέτει τέτοιου είδους ζητήµατα.

Αλλωστε, κατά κοινή οµολογία, τις τοποθετήσεις τόσο του Μάκη Βορίδη όσο και του Αδωνι Γεωργιάδη τα τελευταία χρόνια, ιδιαίτερα στα της οικονοµίας, θα τις έβρισκαν συµπαθητικές ακόµα και ο Μάνος µε τον Ανδριανόπουλο.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ