Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι υπόγειες διαδρομές με το ΚΙΝΑΛ – Ποιοι οι «γεφυροποιοί»

Στην Κουμουνδούρου έχει σημάνει «συναγερμός»

Μπορεί η αποχώρηση της Φώφη Γεννηματά από την κούρσα της διεκδίκησης της προεδρίας του ΚΙΝ.ΑΛ. να προκάλεσε σοκ στον χώρο της Κεντροαριστεράς και να αιφνιδίασε τα επιτελεία των «ανθυποψηφίων» της,
που πλέον καλούνται να επαναπροσδιορίσουν τις στρατηγικές τους κάτω από άλλα δεδομένα, ωστόσο για την τροπή που θα πάρουν το επόμενο διάστημα οι εξελίξεις αναφορικά με τη διαδοχή της ενδιαφέρεται και η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Στην Κουμουνδούρου έχει σημάνει συναγερμός, ενώ πρώην υπουργοί του ΠΑΣΟΚ που τα τελευταία χρόνια έχουν προσχωρήσει στον ΣΥΡΙΖΑ αξιοποιούν τους διαύλους επικοινωνίας με τους πρώην συντρόφους τους, προκειμένου να δουν «πού πάνε τα πράγματα».

Οι κακές γλώσσες αναφέρουν ότι εκείνος που «ψάχνεται» για λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο πρώην γραμματέας της Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ και νυν βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Θάνος Μωραΐτης. Ο τελευταίος φέρεται να κρατά επαφές με την Τόνια Αντωνίου, η οποία εδώ και καιρό είχε αναλάβει σημαντικές ευθύνες στη Χαριλάου Τρικούπη. Συγκεκριμένα, τον συντονισμό της οργάνωσης του προοδευτικού χώρου, προφανώς σε επίπεδο «στελεχιακού δυναμικού», με σημείο αναφοράς το ΚΙΝ.ΑΛ. Η Τ. Αντωνίου, ως πρώην γραμματέας της Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ και η ίδια, φέρεται να διαδραματίζει έναν ευρύτερο ρόλο, που υπερβαίνει τα στενά όρια των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝ.ΑΛ.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ