Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Εκλογές ΚΙΝΑΛ – Ανακοίνωσε υποψηφιότητα ο Γιώργος Παπανδρέου: Για τη διαμόρφωση προοδευτικής διακυβέρνησης

«Χρειαζόμαστε μια Νέα Αλλαγή. Για τους πολίτες και τη χώρα»

Την υποψηφιότητά του για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής ενόψει των επικείμενων εκλογών για την ηγεσία ανακοίνωσε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου

«Χρειαζόμαστε μια Νέα Αλλαγή. Για τους πολίτες και τη χώρα. Για αυτό η Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη χρειάζεται να ξαναγίνει μεγάλη. Να συμπορευτεί με τις άλλες προοδευτικές δυνάμεις στην Ευρώπη και τον κόσμο, που επανέρχονται δυναμικά», αναφέρει στη δήλωσή του ο πρώην πρωθυπουργός. 

Στη συνέχεια τόνισε: «Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για την ηγεσία του Κινήματος. Θα συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις για να ξαναγίνει η παράταξη μας μεγάλη και ισχυρή. Πρωταγωνιστής και πάλι των εξελίξεων. Καταλύτης για την διαμόρφωση μιας προοδευτικής πρότασης διακυβέρνησης».

Στη συνέχεια της δήλωσης του ο Γιώργος Παπανδρέου σημειώνει: «Παράταξη ικανή να απαντήσει αποτελεσματικά στη συντήρηση. Καλώ όλους τους δημοκράτες και προοδευτικούς πολίτες να μετατρέψουμε αυτήν τη διαδικασία σε γιορτή Δημοκρατίας και συμμετοχής. Για την απόφασή μου αυτή έχω ενημερώσει την Πρόεδρο μας, Φώφη Γεννηματά και την αρμόδια επιτροπή».

Η ανακοίνωση υποψηφιότητας του Γιώργου Παπανδρέου

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ