Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Σκέψεις Λούλη για αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο ανασχηματισμός στις γενικές γραμματείες και το μήνυμα σε Αντώναρο, Άρη και Τσιτουρίδη

Ο επικοινωνιολόγος έχει καταλάβει ότι με τα μυαλά που κουβαλούν στην Κουμουνδούρου δύσκολα γυρίζει το παιχνίδι

Ετοιμος να λακίσει από τον ΣΥΡΙΖΑ
είναι, όπως μαθαίνω, ο επικοινωνιολόγος Γιάννης Λούλης, αφού αντιλαμβάνεται ότι με τους Καρτερούς και τους Πολάκηδες δεν μπορεί να κάνει σοβαρή προσέγγιση στον μεσαίο χώρο. Οσοι γνωρίζουν λένε ότι ο Λούλης σκέφτεται σοβαρά να εγκαταλείψει, και μάλιστα άμεσα, τον πρόεδρο Αλέξη. Προφανώς, έχει καταλάβει ότι με τα μυαλά που κουβαλούν στην Κουμουνδούρου δύσκολα «γυρίζει» το παιχνίδι.

Ανασχηματισμός σε οργανισμούς και γραμματείες

Προθέσεις περί παραιτήσεων από γενικούς και ειδικούς γραμματείς έχει αρχίσει να παραλαμβάνει ο διευθυντής του πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριαδης. Οσοι εκ των κυβερνητικών αξιωματούχων αυτής της κατηγορίας θέλουν να είναι υποψήφιοι στις επόμενες εκλογές ετοιμάζονται να αποχωρήσουν στις αρχές του Ιανουαρίου.

Η εξέλιξη αυτή δημιουργεί πολλά κενά. Ηδη το Μαξίμου άρχισε να ξεσκονίζει βιογραφικά. Μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου θα έχει ολοκληρωθεί ο ανασχηματισμός σε Οργανισμούς και Γραμματείες.

Το μήνυμα σε Αντώναρο, Άρη και Τσιτουρίδη

Από την πρόσφατη πολύ καλή εκδήλωση του Ιδρύματος Καραμανλή κατέγραψα ένα γεγονός που πέρασε στα χαμηλά, γιατί απλώς κανείς δεν ασχολείται σοβαρά μαζί τους. Αναφέρομαι στον αποκλεισμό των διαφόρων τύπων που εμφανίζονται ως αυτόκλητοι εκπρόσωποι του καραμανλισμού και προσπαθούν κάθε λίγο και λιγάκι να μας θυμίσουν πόσο έχει παρεκκλίνει από τις αρχές και τις αξίες του ο πρόεδρος Μητσοτάκης.

Οι κανονικοί εκπρόσωποι του εθνάρχη, με πρώτο και καλύτερο τον νυν υπουργό Κώστα Καραμανλή, έκριναν σκόπιμο να μη στείλουν πρόσκληση σε κάτι τύπους όπως ο Καμμένος, ο Αντώναρος, ο Αρης, ο Τσιτουρίδης και όλοι οι υπόλοιποι, γιατί απλώς δεν ήθελαν σε καμία περίπτωση να γελοιοποιήσουν πολιτικά μια σημαντική εκδήλωση.

Επειδή δεν είναι εύκολο να παρακολουθήσει κανείς όλη αυτή την παρέα, γιατί δεν θα προλάβαινε να κάνει άλλη δουλειά, ο πρόσφατος αποκλεισμός ήταν μια καλή ευκαιρία για να αποδοκιμαστούν.

Γιατί δεν σημαίνει ότι, επειδή ακούει κάποιος τη «χολή» που βγάζει ο Παυλόπουλος για τον Μητσοτάκη, μπορεί να εκπροσωπήσει και τον Καραμανλή. Πάντως, ανεξάρτητα από τα παραπάνω, θέλω να κρατήσετε κάτι που ενδεχομένως να πέρασε στα ψιλά.

Τη ζεστή αναφορά που έκανε ο πρώην πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στον ξάδελφό του Κώστα Καραμανλή. Οχι τίποτα άλλο, οι πορφυρογέννητοι δεν κάνουν τίποτα τυχαία. Αυτά.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ