Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Άλεκ Μπάλντουιν: Ποια είναι η Χαλίνα Χάτσινς, η γυναίκα που σκότωσε κατά λάθος στην ταινία (Βίντεο – Εικόνες)

Τον γύρο του κόσμου κάνει η τραγική είδηση με πρωταγωνιστή τον Άλεκ Μπάλντουιν, που σκότωσε κατά λάθος μία γυναίκα και τραυμάτισε σοβαρά τον σκηνοθέτη στα γυρίσματα της νέας του ταινίας με τίτλο Rust.

Ποια είναι η γυναίκα που σκοτώθηκε από λάθος;

Πρόκειται για την 42χρονη διευθύντρια φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς, η οποία έχασε τη ζωή της, όταν το όπλο του διάσημου ηθοποιού εκπυρσοκρότησε.

Η Χαλίνα Χάτσινς γεννήθηκε στην Ουκρανία και μεγάλωσε σε μία στρατιωτική βάση στον Αρκτικό Κύκλο.

Σπούδασε δημοσιογραφία και στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με βρετανικές παραγωγές ντοκιμαντέρ, ως μέλος της ομάδα έρευνας.

Ωστόσο, η ίδια έκανε στροφή στην καριέρα της, όταν το 2015 μετακόμισε στο Λος Άντζελες, αποφοιτώντας από το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου.

Δείτε ακόμη: Σοκ στο Χόλιγουντ – Ο Άλεκ Μπάλντουιν πυροβόλησε και σκότωσε γυναίκα κατά τη διάρκεια γυρισμάτων ταινίας (Βίντεο)


Δείτε ακόμη: Τραγική ειρωνεία για τον Μπάλντουιν – Ανατριχιάζει παλαιότερο tweet του-«Απορώ πώς είναι να σκοτώνεις κάποιον κατά λάθος»

Το δυστύχημα στο σετ του γουέστερν «Rust» στο Νέο Μεξικό έγινε όταν ο Άλεκ Μπάλντγουιν πυροβόλησε με όπλο – ρέπλικα που υποτίθεται πως είχε άσφαιρα. Νεκρή είναι η 42χρονη Halyna Hutchins, που εργαζόταν στην ταινία ως διευθύντρια φωτογραφίας, ενώ ο 48χρονος τραυματίας είναι ο Joel Souza, σκηνοθέτης της ταινίας.

Αμέσως, η γυναίκα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο αλλά υπέκυψε στα τραύματά της, ενώ ο σκηνοθέτης της ταινίας νοσηλεύεται. Δεν είναι ακόμη σαφείς οι συνθήκες υπό τις οποίες ο Άλεκ Μπάλντγουιν πυροβόλησε, τραυματίζοντας θανάσιμα την διευθύντρια φωτογραφίας της ταινίας.

Όλα έγιναν στο Bonanza Creek Ranch, έναν δημοφιλή τόπο γυρισμάτων στο Νέο Μεξικό.

Για το τραγικό περιστατικό έχει ξεκινήσει έρευνα. Ωστόσο ακόμη δεν έχουν ασκηθεί διώξεις σε βάρος του Άλεκ Μπάλντγουιν.

Η ταινία «Rust» είναι γουέστερν και ο Άλεκ Μπάλντγουιν παίζει τον Rust, έναν παράνομο, του οποίου ο 13χρονος εγγονός έχει καταδικαστεί για φόνο.

Η εφημερίδα «Santa Fe New Mexican» ανέφερε ότι ο Άλεκ Μπάλντγουιν εθεάθη έξω από το γραφείο του σερίφη, στο Νέο Μεξικό, να κλαίει για τα όσα έχουν συμβεί.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ