Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Το παρασκήνιο της κατάθεσης των υποψηφιοτήτων στη Χαριλάου Τρικούπη – Το ζιβάγκο, το σήμα της νίκης και οι χαιρετισμοί

Συνοδευόμενοι από συμβούλους τους βρέθηκαν οι τέσσερις εκ των έξι υποψηφίων

Με τις εσωκομματικές διεργασίες 
να «φουντώνουν» στο εσωτερικό του Κινήματος Αλλαγής εν όψει των εκλογών, οι τέσσερις εκ των έξι υποψηφίων βρέθηκαν χθες στη Χαριλάου Τρικούπη για να παραδώσουν αυτοπορσώπως τις υπογραφές τυος για τις υποψηφιότητές τους.

Ειδικότερα, στα γραφεία του Κινήματος Αλλαγής βρέθηκαν οι Γιώργος Παπανδρέου, Παύλος Γερουλάνος, Νίκος Ανδρουλάκης και Παύλος Χρηστίδης, συνοδευόμενοι από συμβούλους τους.

Ο πρώην πρωθυπουργός, είχε μία σύντομη συνομιλία με τον ευρωβουλευτή του ΚΙΝΑΛ, καθώς τον πέτυχε στην πόρτα του γραφείου της Επιτροπής Καταστατικού (ΕΔΕΚΑΠ). Ο Γιώργος Παπανδρέου, χαιρετώντας τους υπαλλήλους που έβρισκε, ανέβηκε με τις σκάλες μέχρι τον τέταρτο όροφο όπου και ήταν το σημείο παράδοσης των υπογραφών, συνοδευόμενος από τον Γιώργο Πεταλωτή και τη Ντίνα Καπρινιώτη από το γραφείο Τύπου.

Από την άλλη πλευρά, ο Παύλος Γερουλάνος με αφορμή την κατάθεση των υπογραφών, φωτογραφήθηκε έχοντας ως φόντο ένα απόσπασμα από την ιδρυτική Διακήρυξη του ΠΑΣΟΚ, κάνοντας με τα δύο του δάχτυλα το σήμα της νίκης, όπως ο Ανδρέας Παπανδρέου στην αξέχαστη φωτοραφία από το Κινγκ Τζορτζ.

Από την άλλη, ο Νίκος Ανδρουλάκης εμφανίστηκε με ένα…παραλίγο ζιβάγκο, ένα μαύρο πουλόβερ με ψηλό λαιμό, συνοδευόμενος από τον στενό του συνεργάτη, Ανδρέα Σπυρόπουλο.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ