Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Φίλιππος – Νίνα Φλορ: Λάμψη και αίγλη στην εντυπωσιακή γαμήλια τελετή (Εικόνες)

Στη λίστα με τους υψηλούς προσκεκλημένους ήταν γαλαζοαίματοι και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου από την Ελλάδα και το εξωτερικό

Χαρακτηρίστηκε όχι άδικα ως ο γάμος της χρονιάς, αφού έφερε στην Αθήνα λίγη από τη λάμψη του διεθνούς τζετ σετ. Ο γάμος του Φιλίππου
 με την Νίνα Φλορ που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στη Μητρόπολη Αθηνών συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα αλλά και τα φλας των φωτογράφων, τόσο για τη λαμπρή τελετή -και την ακόμα λαμπρότερη δεξίωση που ακολούθησε- όσο και λόγω των υψηλών προσωπικοτήτων που παραβρέθηκαν καλεσμένοι του πριγκιπικού ζεύγους.

Από τους πρώτους που έφτασαν στη γαμήλια δεξίωση ήταν η οικογένεια του Φίλιππου και της Νίνα Φλορ ενώ στη λίστα με τους υψηλούς προσκεκλημένους ήταν γαλαζοαίματοι και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Από τις παρουσίες που ξεχώρισαν ήταν αυτές της πριγκίπισσας Βεατρίκης και της πριγκίπισσας Ευγενίας που συνοδεύονταν από τους συζύγους τους, Εντοάρντο Μαπέλι Μόζι και Τζακ Μπρούκσμπανκ αντίστοιχα.

Επίσης παρέστησαν η βασίλισσα Σοφί, η πριγκίπισσα Βενεδίκτη, ο Παύλος με τη σύζυγό του Μαρί Σαντάλ, η Μαρία Ολυμπία με τον σύντροφό της Πέρεγκριν Πίρσον, η Ευγενία Νιάρχου, η Ντάσα Ζούκοβα και ο Σταύρος Νιάρχος, η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, ο Βαρδής Βαρδινογιάννης κ.α.


Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ