Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Έγκλημα στη Νέα Ερυθραία: Νέα στοιχεία για τον 40χρονο δράστη – Τι αποκαλύπτει για το παρελθόν του άνθρωπος που τον γνωρίζει

Οι ψυχωσικές παραισθήσεις και η εμπλοκή με τον σατανισμό

Σοκάρουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την προσωπικότητα του 40χρονου ο οποίος το πρωί του Σαββάτου πυροβόλησε εν ψυχρώ
και σκότωσε έναν 43χρονο εργαζόμενο εταιρείας φυσικού αερίου και τραυμάτισε τον συνάδελφό του, την ώρα που οι άτυχοι άνδρες εργάζονταν στη λεωφόρο Τατοϊου στη Νέα Ερυθραία.

Ο δράστης, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα ντύθηκε σαμουράι, πήρε το όπλο του, κατέβηκε από το σπίτι του στο δρόμο και αφού ακολούθησε μία διαδρομή περίπου 50 μέτρων έφτασε στη λεωφόρο Τατοϊου όπου ήταν οι δύο άνδρες κάνοντας εργασίες φυσικού αερίου. Εκεί χωρίς να προκληθεί από τους δύο άνδρες άρχισε να πυροβολεί εναντίον τους.

Αμέσως μετά πήγε στο σπίτι του, το γέμισε πάλι με σφαίρες και επέστρεψε για να συνεχίσει το έργο του. Οι αστυνομικοί βρέθηκαν πολύ γρήγορα στο σημείο, εντόπισαν τον δράστη πριν επαναλάβει τους πυροβολισμούς. Ο 40χρονος, όταν αντιλήφθηκε ότι τον έχει εντοπίσει η αστυνομία, επέστρεψε στο σπίτι του, άφησε το όπλο στην πιλοτή και ανέβηκε στην ταράτσα. Εκεί τον εντόπισαν οι αστυνομικοί, στους οποίους και παραδόθηκε χωρίς να προβάλει αντίσταση.

Οι ψυχωσικές παραισθήσεις και η εμπλοκή με τον σατανισμό

Άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του 40χρονου που δολοφόνησε εν ψυχρώ τον άτυχο υπάλληλο στη Νέα Ερυθραία, μίλησε στο iefimerida.gr για το παρελθόν του και το ψυχικό του νόσημα.

«Ο Ν.Τ έπρεπε να είναι εδώ και χρόνια στο ψυχιατρείο. Είχε μπει δυο φορές στο ψυχιατρείο, μια ιδιωτική κλινική νομίζω, όμως κάποιοι αρνούνταν να δουν την πραγματικότητα», είπε ο άνθρωπος αυτός.

«Δηλαδή ότι θα χρειάζεται διαρκή επιτήρηση από ψυχίατρο, ίσως και εφ’ όρου ζωής. Είχε και κάποια προβλήματα με ναρκωτικά στο παρελθόν, όμως παρότι έπαιξαν ρόλο δεν ήταν τα ναρκωτικά η βασική αιτία για το νόσημα» τονίζει αρχικά για τον δολοφόνο του άτυχου υπαλλήλου στον οποίο επιτέθηκε, όπως και σε συνάδελφό του, ξαφνικά και αναίτια και τους πυροβόλησε αφαιρώντας από τον έναν τη ζωή και τραυματίζοντας τον δεύτερο. Μάλιστα οι αστυνομικοί εμφανίστηκαν τη στιγμή που ντυμένος σαμουράι επέστρεφε στο σπίτι του για να οπλίσει ξανά και προφανώς να επιστρέψει. Ερωτηματικά γεννά το γεγονός πώς σε ένα άτομο με τέτοια ψυχιατρικά προβλήματα είχαν φθάσει στα χέρια του όπλα», συνέχισε.

Ο ίδιος άνθρωπος μίλησε στο iefimerida και για τα παιδικά χρόνια του δράστη λέγοντας ότι «από νεαρή ηλικία, ήδη από το σχολείο, είχε αρκετά αντικοινωνική συμπεριφορά, κάποιες φορές γινόταν και βίαιος, δηλαδή μπλεκόταν σε καβγάδες. Μετά το σχολείο έφυγε για Ουαλία για να σπουδάσει μάρκετινγκ. Έδειχνε να έχει ηρεμήσει, όμως τότε προέκυψε το πρώτο ψυχωσικό επεισόδιο. Είχε παραισθήσεις, έβλεπε να τον ζώνουν εκατοντάδες αράχνες, έβλεπε τον εαυτό του παραμορφωμένο στον καθρέπτη και άλλα απίστευτα. Ήταν η μόνη φορά στη ζωή του που ζήτησε βοήθεια. Και τον ανέλαβε ψυχίατρος, πρέπει να ήταν η πρώτη φορά που μπήκε σε ψυχιατρική κλινική».

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, μετά επέστρεψε στην Ουαλία, πήρε το πτυχίο του και γύρισε στην Ελλάδα για να αναζητήσει δουλειά. «Συνέχισε να βλέπει ψυχίατρο, λάμβανε αγωγή, πήγε να μείνει και μόνος του για πρώτη φορά στην Κυψέλη, ήταν κάπως καλύτερα. Κάπου εκεί έχασε τον πατέρα του και η κατάστασή του επιδεινώθηκε ραγδαία. Είχε νέα ψυχωσικά επεισόδια, εμμονές, παραισθήσεις, μπήκε ξανά στο ψυχιατρείο» προσθέτει.

Μετά από εκείνο το σημείο, όπως λένε οι οικείοι του, ξεκίνησε ο μεγάλος κατήφορος, ενώ σύμφωνα με την ίδια πηγή ξεκίνησε τη χρήση σκληρών ναρκωτικών και γράφτηκε σε κάποια σατανιστική οργάνωση στο εξωτερικό. «Tα είχε χάσει. Δεν υπήρχε γυρισμός. Θα έπρεπε να έχουν μεριμνήσει κάποιοι να κλειστεί, ακόμα και παρά τη θέλησή του, σε ψυχιατρική κλινική», σημειώνει ο άνθρωπος που τον γνωρίζει.

Τι βρήκε η ΕΛΑΣ στο σπίτι του

-περίστροφο
-μεταλλικό τσεκούρι
-ξίφος με μήκος λάμας 67 εκατοστά με ξύλινη θήκη μαύρου χρώματος,
-ξιφίδιο με μήκος λάμας 20 εκατοστά με ξύλινη θήκη μαύρου χρώματος
-2 αυτοσχέδια δρεπάνια,
-2 ασημένιες ακονισμένες πεπλατυσμένες λεπίδες σε σχήμα άστρου,
-στολή πολεμικής τέχνης,
-36 φυσίγγια,
-6 κάλυκες,
-νάιλον συσκευασίες περιέχουσες πιθανόν ναρκωτικές ουσίες,
-ζυγαριά ακριβείας και
-κινητό τηλέφωνο

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ