Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στο Νοσοκομείο

Αισθάνθηκε αδιαθεσία, πριν την αναχώρηση για τη λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφίας

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος αισθάνθηκε αδιαθεσία, πριν την αναχώρηση για τη λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφίας, λόγω της μακράς πτήσης και του φορτωμένου προγράμματος των εκδηλώσεων που ακολούθησαν αμέσως μετά την άφιξη του.

Έτσι, ο γιατρός του τον συμβούλεψε να ξεκουραστεί και για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο George Washington Uninversity για ιατρική παρακολούθηση.

Επίσης, σύμφωνα με το OPEN, οι συνεργάτες του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου πιστεύουν ότι η αδιαθεσία του οφείλεται στο ταξίδι του από την Κωνσταντινούπολη στην Ουάσινγκτον, ενώ αναμένεται η ανακοίνωση των Αμερικανών ιατρών.

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή ανακοίνωσε πως την Δευτέρα, θα συναντηθεί αύριο με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Αντονι Μπλίνκεν, αν και δεν υπάρχει ακόμη ανακοίνωση από τον Λευκό Οίκο και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ: «Ανάλογα σαφώς και με την εξέλιξη της υγείας του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου», σημειώνοντας πως είναι βαρύ το πρόγραμμά του.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ