Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Συγκίνηση και θλίψη: Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τη Φώφη Γεννηματά

Συγκλονισμένοι από την απώλεια της προέδρου του ΚΙΝ.ΑΛ

Η Φώφη Γεννηματά
έχασε τη γενναία μάχη που έδινε με την ασθένειά της, σκορπίζοντας τη θλίψη σε όλη τη χώρα.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής ήταν σε κώμα από το βράδυ της Κυριακής.

Σήμερα 25/10/2021 και ώρα 12:04 μμ στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, απεβίωσε η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ ύστερα από πολυετή μάχη και παρά τις προσπάθειες των θεραπόντων ιατρών.

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος της χώρας είναι συγκλονισμένος και συλλήβδην καταθέτει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια της Φώφης Γεννηματά.

Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά απέστειλε η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, κάνοντας λόγο για «ευγένεια ψυχής που θα λείψει σε όλους μας».

Αποχαιρετάμε τη Φώφη Γεννηματά με βαθιά αισθήματα συγκίνησης. Μια γενναία γυναίκα που έδωσε με αξιοπρέπεια όλες τις μάχες της ζωής της, τις πιο μικρές και τις πιο μεγάλες, χωρίς να χάσει ποτέ το φωτεινό της χαμόγελο. Υπηρέτησε με συνέπεια και πολιτικό ήθος τις αρχές της και τον δημόσιο βίο. Με μια ευγένεια ψυχής που θα λείψει σε όλους μας.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της, στους δικούς της ανθρώπους. Ο πόνος τους αυτές τις δύσκολες ώρες είναι και δικός μας».

Αντώνης Σαμαράς

«Πόσο κρίμα! Μερικές φορές δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσεις αυτό που νοιώθεις. Η Φώφη έφυγε από τη ζωή όπως έζησε τη ζωή: έντιμη κι αγωνίστρια!», αναφέρει ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά.

Δείτε την ανάρτηση

Αλέξης Τσίπρας

Η απώλεια της Φώφης Γεννηματά αφήνει πιο φτωχή την πολιτική ζωή της χώρας, αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο Αλέξης Τσίπρας.

«Με βαθιά θλίψη πληροφορήθηκα το θάνατο της Φώφης Γεννηματά. Έδωσε με πείσμα και αξιοπρέπεια τη μάχη για τη ζωή μέχρι το τέλος. Η απώλειά της αφήνει πιο φτωχή την πολιτική ζωή της χώρας. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συντρόφους της», καταλήγει η ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε την ανάρτηση

Παύλος Χρηστίδης

Το μήνυμα του υποψηφίου για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής, Παύλου Χρηστίδη έχει «ραγίσει καρδιές», καθώς αποτυπώνει με λίγα λόγια όλα εκείνα τα συναισθήματα που βίωσε στο πλευρό της.

«Υπάρχουν κάποιες στιγμές που τα λόγια δεν έχουν νόημα. Ήσουν το φωτεινό χαμόγελο που ακούμπησε την ψυχή μας, ο οδηγός μας στα δύσκολα, ο φάρος μας στα σκοτάδια , ο Άνθρωπός μας.», αναφέρει ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ.

Ανδρέας Λοβέρδος

Εμφανώς καταρρακωμένος προσπάθησε να μιλήσει στο Mega ο Ανδρέας Λοβέρδος. Ο υποψήφιος για την αρχηγία του ΚΙΝΑΛ, με τρεμάμενη φωνή και συναισθηματικά φορτισμένος δεν μπορούσε να πει πολλά και τόνισε ότι ενημερώθηκε για το γεγονός από τον Μανώλη Όθωνα.

Επίσης, ο κ. Λοβέρδος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: «Δεν βρίσκω λέξεις να εκφράσω τον σπαραγμό μου. Αντίο Φώφη μας!».

Δείτε την ανάρτηση

Παύλος Γερουλάνος

Με ανακοίνωσή του ο διεκδικητής της ηγεσίας του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Γερουλάνος, μαζί με το συλλυπητήριο μήνυμά του ανακοίνωσε πως αναστέλλει την προεκλογική του εκστρατεία σε ένδειξη πένθους.

Δείτε την ανάρτηση

Χάρης Καστανίδης

Ο Χάρης Καστανίδης έκανε μία σπαρακτική ανάρτηση για την απώλεια της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής.

«Αδυνατώ να συμβιβαστώ με την ιδέα ότι έφυγε από κοντά μας», έγραψε συγκεκριμένα.

Δείτε την ανάρτηση

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ