Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ο Άδωνις πήρε την ντουντούκα και εξήγησε στους παραγωγούς το νομοσχέδιο για τις λαϊκές αγορές

Για περισσότερα από 40 λεπτά απάντησε σε μία προς μία όλες τις ερωτήσεις των παραγωγών, αρκετούς από τους οποίους τους ήξερε με το μικρό τους όνομα

Σε μια κίνηση που δεν μας έχουν συνηθίζει οι Έλληνες υπουργοί προέβη ο Άδωνις Γεωργιάδης, το μεσημέρι της Δευτέρας.

Όπως διαβάζουμε στην στήλη big mouth του powergame.gr o υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κατέβηκε στο δρόμο μπροστά στο υπουργείο, όπου είχαν συγκεντρωθεί παραγωγοί λαϊκών αγορών, παρακάλεσε ευγενικά τους αστυνομικούς να του ανοίξουν χώρο και πήρε τη ντουντούκα μπροστά στους παραγωγούς που δεν μπορούσαν να πιστέψουν τα μάτια τους. Για περισσότερα από 40 λεπτά απάντησε σε μία προς μία όλες τις ερωτήσεις των παραγωγών, αρκετούς από τους οποίους τους ήξερε με το μικρό τους όνομα, αφού έχουν γίνει δεκάδες συζητήσεις για το νομοσχέδιο περί λαϊκών αγορών.

Μάλιστα το δημοσίευμα σημειώνει ότι ο υπουργός δεν χάιδεψε αυτιά, αντιθέτως είπε τα πράγματα με το όνομά τους, ενώ στο τέλος οι παραγωγοί τον χειροκρότησαν.

Δείτε αναλυτικά τι γράφει το  big mouth

Αποδεικνύοντας ότι είναι και του σαλονιού (των μεγάλων επενδύσεων) αλλά και των… λαϊκών αγορών (του κόσμου της παραγωγής), ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε χθες κάτι που δεν έχει προηγούμενο: κατέβηκε στο δρόμο μπροστά στο υπουργείο Ανάπτυξης, όπου είχαν συγκεντρωθεί παραγωγοί λαϊκών αγορών, παρακάλεσε ευγενικά τους αστυνομικούς να του ανοίξουν χώρο και πήρε τη ντουντούκα μπροστά στους παραγωγούς που δεν μπορούσαν να πιστέψουν τα μάτια τους.

Για περισσότερα από 40 λεπτά απάντησε σε μία προς μία όλες τις ερωτήσεις των παραγωγών, αρκετούς από τους οποίους τους ήξερε με το μικρό τους όνομα, αφού έχουν γίνει δεκάδες συζητήσεις για το νομοσχέδιο περί λαϊκών αγορών. -Δεν χάιδεψε αυτιά. Ήταν ο γνωστός Άδωνις που λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Κι ότι θα μπει τάξη στις λαϊκές, επανέλαβε κι ότι θα πρέπει όσοι παίρνουν άδεια στις λαϊκές, να έχουν φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, ξεκαθάρισε. Έδειξε, ωστόσο, ότι καταλαβαίνει τους ανθρώπους του μόχθου και τους δίνει τον απαιτούμενο χρόνο ώστε να προσαρμοστούν.

Αποτέλεσμα; Στο τέλος τον χειροκρότησαν! Σε κάτι τέτοια δεν έχει αντίπαλο ο Άδωνις.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ