Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος στην κηδεία της Φώφης Γεννηματά – Ποιοι είπαν το ύστατο χαίρε στην πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ

Εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου από όλους τους χώρους αποχαιρέτησαν την διαπρεπή πολιτικό

Το σύνολο της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας
της χώρας αποχαιρέτησε τη Φώφη Γεννηματά. Το παρών στην εξόδιο ακολουθία της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής στην Μητρόπολη Αθηνών έδωσαν μεταξύ άλλων:

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του, Μαρέβα, ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας, ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Παναγιώτης Πικραμμένος, ο αντιπρόεδρος της βουλής Νικήτας Κακλαμάνης, ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, οι πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Σημίτης, Γιώργος Παπανδρέου, Αντώνης Σαμαράς και Λουκάς Παπαδήμος. Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, ο γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο γραμματέας του ΜεΡΑ 25 Γιάννης Βαρουφάκης, η πρώην υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη συνοδευόμενη από τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη και την κόρη της Αλεξία Μπακογιάννη, ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, οι πρώην πρόεδροι της βουλής Νίκος Βούτσης, Απόστολος Κακλαμάνης και Άννα Ψαρούδα Μπενάκη, o πρώην Επίτροπος της Ελλάδος στην ΕΕ Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου.

5411642

Ο Βαρδής Βαρδινογιάννης με τη σύζυγό του Μαριάννα, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, η Γιάννα Αγγελοπούλου. Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, οι πρώην υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Φλαμπουράρης, Ευάγγελος Αποστολάκης και Γιώργος Κατρούγκαλος, ο πρώην ο πρώην δήμαρχος Πειραιά Παναγιώτης Φασούλας, ο Γιώργος και η Άννα Νταλάρα.

Και βεβαίως σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα και τα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής, ιστορικά πρόσωπα του ΠΑΣΟΚ, όπως ο Κώστας Λαλιώτης, ο Κώστας Γείτονας, ο Νίκος Σιφουνάκης και ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, όπως και οι πρώην υπουργοί Άννα Διαμαντοπούλου, Γιάννης Μανιάτης και Γιάννος Παπαντωνίου.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ