Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

ΚΙΝΑΛ: Τη Δευτέρα η σύγκλιση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος για το ποιος θα εκπροσωπεί τη Φώφη Γεννηματά

Το θέμα αναβολής εκλογών δεν υφίσταται, καθώς η ΕΔΕΚΑΠ αναμένεται να επαναβεβαιώσει σήμερα ότι θα διεξαχθούν κανονικά 5 και 12 Δεκεμβρίου

Τη Δευτέρα μεταφέρεται η πρώτη σύγκρουση των επιτελείων για την διαδοχή της Φώφης Γεννηματά, κατά την οποία θα συγκληθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΙΝΑΛ με σκοπό να οριστεί αυτός που θα την εκπροσωπεί, μέχρι να οριστεί ο καινούργιος πρόεδρος του κόμματος, που θα αναδειχθεί στις εσωκομματικές 5 και 12 Δεκεμβρίου, αν χρειαστεί να πάνε σε δεύτερο γύρο εκλογών.

Το θέμα αναβολής εκλογών δεν υφίσταται, καθώς η ΕΔΕΚΑΠ αναμένεται να επαναβεβαιώσει σήμερα ότι θα διεξαχθούν κανονικά 5 και 12 Δεκεμβρίου, μετά και τις συνεννοήσεις με την εταιρεία που έχει αναλάβει την τεχνική υλοποίηση του εγχειρήματος.

Μέχρι στιγμής γίνονται έντονες ζυμώσεις στο παρασκήνιο κυρίως μεταξύ των συνεργατών Παπανδρέου, Λοβέρδου και Ανδρουλάκη για το ποιος εκπροσωπεί το ΚΙΝΑΛ και ποιος αντικαθιστά την Φώφη Γεννηματά στη θέση της προέδρου της ΚΟ.

Αυτός που την αντικαθιστά στο κόμμα είναι σαφές ότι είναι ο γραμματέας της ΚΚΕ Μανώλης Χριστοδουλάκης, τώρα όσον αφορά την κοινοβουλευτική ομάδα τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα.

Η πλευρά Παπανδρέου υποστηρίζει ότι θεσμικός εκπρόσωπος της ΚΟ είναι ο γραμματέας Βασίλης Κεγκέρογλου, ενώ η πλευρά Λοβέρδου επιμένει ότι είναι οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι, ο Κώστας Σκανδαλίδης που είναι πρώτος και ο Μιχάλης Κατρίνης που είναι δεύτερος.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ