Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Φριχτό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Θρήνος για τον 47χρονο διανομέα – Τον παρέσυρε όχημα που παραβίασε κόκκινο

Ο άτυχος ντελιβεράς ήταν πατέρας δύο παιδιών

Θλίψη και οργή έχει προκαλέσει το φριχτό τροχαίο δυστύχημα με θύμα 47χρονο διανομέα φαγητού, στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος παρασύρθηκε από επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 21χρονος αλλοδαπός.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε χθες, Σάββατο 30 Οκτωβρίου, στις 23:50, στη διασταύρωση των οδών Γ. Παπανδρέου με 25ης Μαρτίου. Ο άτυχος ντελιβεράς, 47 ετών και πατέρας δύο παιδιών, άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη μεταφορά του από το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

troxaio2

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο οδηγός του αυτοκινήτου, ενώ αρχικά είχε εγκαταλείψει τον τόπο του δυστυχήματος, επέστρεψε και συνελήφθη, ενώ κατά τη σύγκρουση προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε τέσσερα σταθμευμένα οχήματα.

troxaio1

Σήμερα, λουλούδια στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο 47χρονος διανομέας φαγητού άφησαν γνωστοί και φίλοι του στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία από χθες το βράδυ αναζητεί υλικό από κάμερες ασφαλείας ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του διανομέα.

Μόλις έγινε γνωστό το τραγικό δυστύχημα τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης γέμισαν με αφιερώσεις στη μνήμη του Δημήτρη Α., ο οποίος ήταν οπαδός του Άρη.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ