Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Mε τον Θάνο Πλεύρη συναντήθηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου – Ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις της

«Δεν ήταν γνωστό και δεν ήθελαν ούτε η Ιωάννα ούτε ο κ. Πλεύρης να δημοσιοποιηθεί αυτή τη συνάντηση», είπε ο δικηγόρος της Ιωάννας

Mε τον υπουργό Υγείας
, Θάνο Πλεύρη συναντήθηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου με τον δικηγόρο της, Απόστολος Λύτρα να μιλάει για το πώς θα κινηθούν από εδώ και πέρα σε νομικό επίπεδο.

Ειδικότερα, ο δικηγόρος της Ιωάννας αναφέρθηκε και στην πρόσφατη απόφαση του δικαστηρίου στη δίκη για την επίθεση στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινοί Τύποι». Όπως τόνισε, η Ιωάννα νιώθει μια πρώτη δικαίωση από την απόφαση του δικαστηρίου που επέβαλε στην κατηγορούμενη ποινή κάθειρξης 15 ετών για την απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Αναμένεται νομική συνέχεια

Όπως υπογραμμίζει ο κ.Λύτρας, αναμένεται να υπάρξει συνέχεια από πλευράς τους σε νομικό επίπεδο, καθώς πρόθεσή τους είναι να υποβάλουν μήνυση για δυο συγκεκριμένους ανθρώπους, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπήρχε συνέργεια στην επίθεση, αν την βοήθησαν και μέχρι ποιο σημείο και αν υπήρχε συνέργεια.

Ακόμη, ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου επιβεβαίωσε πληροφορίες της εκπομπής του ΑΝΤ1 που έκαναν λόγο για συνάντηση του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη με την ίδια.

Σύμφωνα με τον κ. Λύτρα, ο κ. Πλεύρης συνάντησε την Ιωάννα στο γραφείο του και της είπε ότι θα είναι δίπλα της για ότι χρειαστεί. «Δεν ήταν γνωστό και δεν ήθελαν ούτε η Ιωάννα ούτε ο κ. Πλεύρης να δημοσιοποιηθεί αυτή τη συνάντηση», είπε ο κ. Λύτρας.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ