Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Λάρισα: Η ιδιοκτήτρια της ταβέρνας που πήγε ο Κώστας Καραμανλής αποκαλύπτει τι έφαγε

Δείπνησε σε γνωστή ταβέρνα της περιοχής που φημίζεται για τα σπέσιαλ παϊδάκια στα κάρβουνα

Ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής
, συνοδευόμενος από την σύζυγό του, Νατάσα Παζαΐτη βρέθηκαν παραμονή της 28ης Οκτωβρίου στα Αμπελάκια, όπου και ήταν προσκεκλημένος του δημάρχου Τεμπών, Γιώργου Μανώλη.

Ο Κώστας Καραμανλής δείπνησε σε γνωστή ταβέρνα της περιοχής που φημίζεται για τα σπέσιαλ παϊδάκια στα κάρβουνα με την ιδιοκτήτριά της, Στέλλα Κωσταρέλου, να μιλά στο ραδιόφωνο της TRT δίνοντας όλο το παρασκήνιο για το τραπέζωμα στον Κώστα Καραμανλή.

Δεν ήξεραν ότι θα έρθει

Δύο μέρες πριν έγινε η κράτηση από το δήμαρχο Τεμπών Γιώργο Μανώλη με την επισήμανση ότι θα έρθει στην ταβέρνα «υψηλός προσκεκλημένος», αλλά δίχως να πουν το όνομά του!

Ο Κώστας Καραμανλής και η Νατάσα Παζαΐτη ήταν, όπως είπε χαρακτηριστικά η ιδιοκτήτρια της ταβέρνας «ιδιαιτέρως ευγενικοί και απλοί άνθρωποι, ήρθαν χαμογελαστοί και ντυμένοι casual».

Στην παρέα, εκτός από το ζεύγος Καραμανλή και τον δήμαρχο Τεμπών, ήταν συνολικά δώδεκα άτομα και το τραπέζι γέμισε σύμφωνα με το tinealarissa.gr με 6 κιλά παϊδάκια, αρνίσια και πρόβεια, μια σούβλα κοκορέτσι, διαφόρων ειδών ορεκτικά και σαλάτες ενώ στο τέλος για επιδόρπιο έφαγαν παραδοσιακή, Αμπελακιώτικη γαλατόπιτα.

Όσο για το ποιος πλήρωσε το λογαριασμό; Παρά τις επίμονες ερωτήσεις των παρουσιαστών της εκπομπής, η κ. Κωσταρέλου ήταν «σφίγγα».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ