Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Συναυλία του μουσικού σώματος της Φιλαρμονικής Εταιρίας Μάντζαρος στο ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» (Εθνική Λυρική Σκηνή)

Το μουσικό σώμα της «Φιλαρμονικής Εταιρίας Μαντζαρος», την ερχόμενη Δευτέρα 01/11/2021 και ώρα 18:30μμ, θα πραγματοποιήσει συναυλία, υπό την διεύθυνση του Αρχιμουσικού κ. Σωκράτη Άνθη, στην κεντρική Αίθουσα του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» (Εθνική Λυρική Σκηνή), κατά την εκεί τελετή που διοργανώνει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, για την απονομή των βραβείων «Βιώσιμης, Υπεύθυνης και Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας».

Η Φιλαρμονική είναι προσκεκλημένη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και του Προέδρου του κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσιου. 

Στην εκδήλωση θα είναι παρούσα η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Αικατερίνη Σακελλαροπουλου

Στην συναυλία θα ερμηνευτούν μουσικά έργα του Ελληνικού και του Διεθνούς ρεπερτορίου, όπως έργα των Antonio Liberali, Μίκη Θεοδωρακη, Dimitri Shostakovich, Henry Mancini, Bela Kovacs, Μανου Χατζιδάκι και Νικολαου Χαλικιοπουλου Μάντζαρου. 

Με την παρουσία της εκεί η «Μαντζαρος», στην κορυφαία αυτή μουσική αίθουσα, θα εκπροσωπήσει την Κέρκυρα και θα προβάλλει την Κερκυραϊκή μουσική παράδοση σε μια σπουδαία εκδήλωση, που εκτός από την ανώτατη Πολιτειακή Αρχή του τόπου, θα παρίστανται μέλη της Κυβέρνησης της Χώρας, του Ελληνικού Κοινοβουλίου, εκπρόσωποι του Επιμελητηριακού κόσμου και οι σημαντικότεροι επιχειρηματίες της Χώρας μας. 

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ