Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Τσιάρας στα Παραπολιτικά 90,1 για θάνατο Ρομά: Ο ΣΥΡΙΖΑ στέλνει λάθος μηνύματα και οικοιοποιείται καταστάσεις

Τι είπε για τα επεισόδια κατά υγειονομικών

«Δεν χάσαμε το τρένο της πειθούς
», δήλωσε στα  Παραπολιτικά 90,1 ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας. Παράλληλα, τόνισε πως «η συντριπτική πλειοψηφία ασθενών με κοροναϊό είναι ανεμβολίαστοι» και πρόσθεσε πως «η μόνη απάντηση στην πανδημία είναι ο εμβολιασμός».

Σε ότι αφορά τα επεισόδια κατά υγειονομικών ο κ. Τσιάρας είπε ότι η νομοθεσία που υπάρχει απαντά σε όλα τα ζητήματα. Επιπλέον, ο υπουργός σημείωσε ότι «έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν ψυχισμό και συμπεριφορές από ανθρώπους που δεν έχουν κάποια λογική».

«Λάθος μηνύματα»

Με αφορμή τις εξελίξεις μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του 20χρονου Ρομά σε καταδίωξη στο Πέραμα ο κ. Τσιάρας επεσήμανε ότι «η Ελλάδα είναι κράτος δικαίου». Επίσης, τόνισε «πως δεν πρέπει να κρυβόμαστε πίσω από τα δάχτυλο μας», ενώ σημείωσε ότι «το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τη στάση του στέλνει λάθος μηνύματα και προσπαθεί να οικειοποιηθεί καταστάσεις και γεγονότα».

Υγεία και fake news

Αξίζει να σημειωθεί ότι αναφορικά με τον Ποινικό Κώδικα και την διάταξη για διασπορά ψευδών ειδήσεων, ο κ. Τσιάρας είπε πως έχει προστεθεί διάταξη για θέματα δημόσιας υγείας.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ