Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Οριστικό: Νέος γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας ο Παύλος Μαρινάκης

Σε άλλο πόστο μετακινείται ο Γιώργος Στεργίου

Εδώ και καιρό η στήλη big mouth
του powergame.gr μας έχει ενημερώσει ότι στο επερχόμενο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα προτείνει τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, Παύλο Μαρινάκη, για τη θέση του γραμματέα του κόμματος. 

Σύμφωνα με την στήλη, η συγκεκριμένη επιλογή είναι οριστική, αφού ο πρωθυπουργός έχει καταλήξει στο συγκεκριμένο πρόσωπο, αξιολογώντας τόσο την οργανωτική δυνατότητα του νεαρού πολιτικού, όσο και την απήχηση που έχει στα νεανικά κοινά όπου η ΝΔ, αντιμετωπίζει μια σχετική δυσκολία προσέγγισης. Όσον αφορά τον απερχόμενο γραμματέα, Γιώργο Στεργίου, το big mouth αναφέρει πως θα μετακινηθεί σε άλλο πόστο. 

Δείτε αναλυτικά τι γράφει το big mouth

Εδώ και καμπόσο καιρό η στήλη σας έχει αποκαλύψει την πρόθεση του προέδρου Κυριάκου να προτείνει στο επικείμενο συνέδριο του κυβερνώντος κόμματος, τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Παύλο Μαρινάκη, για τη θέση του γραμματέα της ΝΔ. Η συγκεκριμένη επιλογή είναι οριστική, αφού ο πρωθυπουργός έχει καταλήξει στο συγκεκριμένο πρόσωπο, αξιολογώντας τόσο την οργανωτική δυνατότητα του νεαρού πολιτικού, όσο και την απήχηση που έχει στα νεανικά κοινά όπου η ΝΔ, αντιμετωπίζει μια σχετική δυσκολία προσέγγισης. Ο Μαρινάκης θα είναι ο επόμενος γραμματέας της ΝΔ, με τον απερχόμενο Γιώργο Στεργίου να μετακινείται σε άλλο πόστο.

Κάποιοι δεν αποκλείουν με αφορμή τις αλλαγές που θα γίνουν από τον Ιανουάριο σε γενικές γραμματείες υπουργείων και Οργανισμούς να τον δούμε να αξιοποιείται και σε κυβερνητικό επίπεδο. Πάντως, με δεδομένο ότι ο επόμενος γραμματέας του κυβερνώντος κόμματος θα είναι το πρόσωπο που θα οργανώσει το κόμμα και για την εκλογική μάχη, η επιλογή του νεαρού δικηγόρου, χαρακτηρίζεται «ιδανική», αν κρίνει κανείς από το γεγονός ότι εκτός των άλλων συνεργάζεται άψογα με το δεξί χέρι του προέδρου Κυριάκου, Γρηγόρη Δημητριάδη, αλλά και με τον γενικό διευθυντή της ΝΔ Γιάννη Μπρατάκο. Μιλάμε για δυο πρόσωπα που κάνουν και πολύ και ουσιαστική δουλειά σε οργανωτικό και όχι μόνο επίπεδο.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ