Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Κοροναϊός: «Καθηλώνει» ο πατέρας του 27χρονου που πέθανε στην Καβάλα – «Μας τρώνε οι τύψεις που δεν έκανε το εμβόλιο»

Ο 27χρονος Γιώργος αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας. Μόλις διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό, οι γονείς του άμεσα τον μετέφεραν στο νοσοκομείο

Το υγειονομικό προσωπικό παρακολουθεί συγκλονισμένο, νέους που δεν έχουν εμβολιαστεί, να πεθαίνουν παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες να τους σώσουν. Άλλος ένας νεαρός άνδρας «άφησε την τελευταία του πνοή», αφού έχασε την μάχη με τον φονικό ιό του κοροναϊού.

Ειδικότερα, ο 27χρονος Γιώργος από την Δράμα που κατέληξε την Τετάρτη το βράδυ στο νοσοκομείο της Καβάλας. Ο πατέρας του νεαρού μίλησε στο LIVE NEWS και «καθήλωσε» το τηλεοπτικό κοινό.

«Ήταν δύο μέτρα παλικάρι, υπηρέτησε στις ειδικές δυνάμεις. Αυτό δεν μπορώ να το χωνέψω και τώρα με τρώει αυτό που δεν πήγα το παιδί να το κάνω εμβόλιο εγώ γιατί καθόμασταν και ακούγαμε μήπως έχει παρενέργειες. Τώρα μας τρώνε οι τύψεις που δεν το κάναμε, μπορεί να είχε βοηθήσει το εμβόλιο», σημείωσε.

Σημειώνεται πως ο 27χρονος Γιώργος αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας. Μόλις διαγνώστηκε θετικός στον κοροναϊό, οι γονείς του άμεσα τον μετέφεραν στο νοσοκομείο.

«Τον είχαμε εδώ στο σπίτι με τον covid 2-3 μέρες, πηγαίναμε με γάντια, με στολές, με τέτοια μέσα, γιατί έπρεπε κάποιος να το εξυπηρετήσει, γιατί είναι τυφλό. Το πήγαμε εδώ στην Δράμα στο νοσοκομείο, ώρα ανάγκης, ιδίως με το οξυγόνο. Αναγκαστήκαμε να τον πάρουνε να τον πάνε στην Καβάλα, στο διπλανό νοσοκομείο», ανέφερε ο πατέρας.

Παρά το γεγονός πως και οι δύο γονείς είναι εμβολιασμένοι, ο φόβος για τις παρενέργειες τους απέτρεψε από το να εμβολιάσουν το παιδί τους.

«Εγώ και η σύζυγός μου είχαμε κάνει το εμβόλιο και τώρα με τρώνε οι τύψεις που δεν το έκανα το παιδί, έπρεπε να το πάρω εγώ από το χέρι και να πάω να το κάνω. Αλλά φοβόταν η σύζυγος τις παρενέργειες, γιατί χτύπησε άσχημα το παιδί».

Σε κρίσιμη κατάσταση η 38χρονη έγκυος από τα Γιαννιτσά

Ο κοροναϊός δε κάνει διακρίσεις και άλλη μία νέα γυναίκα νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης βρίσκεται από την Τετάρτη. Η 38χρονη είναι έγκυος και δεν έχει εμβολιαστεί.

«Περιμένω τηλέφωνο, είναι στο νοσοκομείο. Έχει τρεις – τέσσερις μέρες (σ.σ. στο νοσοκομείο). Τη βάλανε για καλύτερα μέσα», είπε ο πατέρας της.

Η 38χρονη νοσηλευόταν αρχικά στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών, ωστόσο κρίθηκε σκόπιμη η μεταφορά της στην Θεσσαλονίκη και το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται πως δύο 24ωρα μετά τον τραγικό χαμό της 37χρονης Ελένης και την απίστευτη αποκάλυψη της μητέρας της στο LIVE NEWS, πως η γυναικολόγος της ήταν εκείνη που την απέτρεψε να εμβολιαστεί, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, ζήτησε με επιστολή του από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο να εξετάσει όλες τις καταγγελίες.

Στο μικροσκόπιο του υπουργείου Υγείας έχουν μπει παρόμοιες καταγγελίες, καθώς δεν είναι λίγες οι εγκυμονούσες που δεν εμβολιάζονται μετά από προτροπή του γιατρού τους όπως η 30χρονη Έρη.

Τέλος, οι γιατροί επισημαίνουν σε όλους τους τόνους πως το εμβόλιο δεν είναι απλά ασφαλές για τις εγκύους , αλλά και επιβεβλημένο.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ