Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Μητροπολίτης Δωδώνης: Όποιος μισθοδοτείται από το κράτος να εμβολιαστεί – Αλλιώς να του κόψουν τον μισθό

«Είναι δυνατόν να είσαι παππάς, αντιεμβολιαστής και να αφήσεις τους ανθρώπους να πεθαίνουν»

Ο Μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος για άλλη μια φορά επισήμανε πως θα έπρεπε να απαγορεύεται η είσοδος στους χώρους λατρείας, σε όσους πιστούς δεν έχουν εμβολιαστεί.

Έτσι, μίλησε στην εκπομπή Live News του Mega και σημείωσε χαρακτηριστικά: «Δεν βλέπουν τα μάτια τους την τραγικότητα της οικουμένης;».

Επίσης, ο σεβασμιότατος σχολίασε την αντίθεση των υγειονομικών να μην εμβολιαστούν, ενώ στάθηκε και στις αντιδράσεις του κλήρου στον εμβολιασμό.

«Είναι δυνατόν να είσαι παππάς, αντιεμβολιαστής και να αφήσεις τους ανθρώπους να πεθαίνουν με την ελπίδα ότι θα τους σώσει ο θεός; Θα τους σώσει ο θεός αν έχουν κάποια σχέση και με το θεό»,συμπλήρωσε.

«Πώς είναι δυνατόν να υπάρχει εκκλησία χωρίς πειθαρχία», τόνισε ο Μητροπολίτης.

«Όταν κάποιος άνθρωπος της εκκλησίας δεν τηρεί αυτό που αποφάσισε η εκκλησία, οι προϊστάμενοι του τότε θέτει τον εαυτό του εκτός εκκλησίας», ξεκαθάρισε ο Σεβασμιότατος για όσους ιερωμένους δεν συμφωνούν με τις αποφάσεις της κεφαλής της εκκλησίας.

«Όποιος μισθοδοτείται καθ’ οιονδήποτε τρόπο από το κράτος θα είναι υποχρεωμένος να εμβολιαστεί. Εάν δεν το κάνει να του κόψουν τον μισθό», κατέληξε.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ