Αναφορά αποτελασμάτων καμπάνιας προορισμού στα Social Media

Share:

Ο Δήμος κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων νήσων, ανταποκρινόμενος στις παγκόσμιες τάσεις της αγοράς και την ψηφιακή μεταστροφή του κοινού (ενδεικτικά 2,85 δισεκατομμυρια καθημερινοί χρήστες στο facebook ‘πηγή:’Wikipedia 2021’’), επένδυσε στην χορηγούμενη διαφήμιση και την προβολή του προορισμού μέσω φωτογραφιών, βίντεο και live streaming στα social media.

Στα πλαίσια του απολογισμού των ανωτέρω δράσεων προβολής. Ο Δήμος κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων νήσων, παραθέτει την αναφορά αποτελεσμάτων προσέγγισης και απόδοσης των βασικών αγορών του εξωτερικού που προσεγγίστηκαν. Να σημειωθεί ότι στη διαφημιστική αυτή προσπάθεια του Δήμου για προβολή της Κέρκυρας, υπήρξε δυστυχώς μία διακοπή 5 περίπου μηνών (Διάγραμμα 3), λόγω ένστασης-καταγγελίας, η οποία όπως αποδείχθηκε αρμοδίως ότι δεν ευσταθούσε. Τα αποτελέσματα της διαφημιστικής καμπάνιας του προορισμού έχουν ώς εξης:

Γράφημα 1. Αποτελέσματα διαφημιστικής εκστρατείας για τον μήνα Οκτώβριο και για τη συνολική περίοδο

Γράφημα 2. Πίνακας χωρών με ποιοτικούς δείκτες για το διάστημα 01/02/2021 έως 31/10/2021

Γράφημα 3. Χρονικό διάγραμμα Προσεγγίσεων (Reach) – Εμφανίσεων (Impressions) – Ενεργειών (Actions) για το διάστημα από 01/02/2021 έως 31/10/2021

Σε περίπτωση που παρουσιαστεί επιθυμία εκτενέστερης ανάλυσης των αποτελεσμάτων, ειδικότερα στους επαγγελματίες του χώρου, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το γραφείου τουρισμού του δήμου στο e-mail: tourismcorfu@hotmail.com.

Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού

Παναγιώτης Βαρούχα

Previous Article

Εργαστήριο διαλειτουργικότητας με αντικείμενο την αντιμετώπιση κρίσεων και καταστάσεων έκτακτης ανάγκης

Next Article

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το δεύτερο μέρος της Δράσης σε συνεργασία με την παιδίατρο και τις επισκέπτριες Υγείας του Ιατροκοινωνικού Κέντρου Κέρκυρας

Σχετικά Άρθρα