Ο Αλ.Αυλωνίτης για την τουριστική έκθεση Philoxenia-Hotelia

Share:

Η τουριστική έκθεση του διδύμου Philoxenia-Hotelia που εξελίσσεται στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης σηματοδοτεί για τον κόσμο του Τουρισμού την αναγκαιότητα της ολικής επαναφοράς στις δραστηριότητες της -προ υγειονομικής πανδημίας- εποχής για έναν τόσο σπουδαίο κλάδο της εθνικής μας οικονομίας. Με την αισιοδοξία και την πίστη σε νέα εγχειρήματα. 

Δραστηριότητες όπως, η συμμετοχή στις μεγάλες εμπορικές εκθέσεις, η ανταλλαγή των επιχειρηματικών εμπειριών, η σύναψη νέων και ανταγωνιστικών συνεργασιών, η σημασία προβολής καινοτόμων και εναλλακτικών μορφών τουρισμού πρέπει και στοχεύει την επίτευξη συνεργατικών πρωτοβουλιών που θα προωθούν τη βιώσιμη ανάπτυξη και την ευημερία του κλάδου μέσα από την υγιή ενδυνάμωση της μικρής και μεσαίας τουριστικής επιχειρηματικότητας. 

Χαιρετίζουμε τη μεγάλη αυτή εμπορική συνεύρευση όλων των ανθρώπων που νοιάζονται, αγωνιούν και προσδοκούν την πρόοδο του τουρισμού στη χώρα μας, προσδίδοντας σε αυτήν, τη μεγαλύτερη δυνατή μας προσοχή και σοβαρότητα που απαιτείται για τις εντυπώσεις που θα καταγραφούν και τα συμπεράσματα που θα αποτυπωθούν με το πέρας της. 

Μετά την περσινή απουσία του σημαντικού αυτού εκθεσιακού γεγονότος, βαθειά μας ευχή αποτελεί το άνοιγμα πρωτοποριακών δρόμων που θα επαναφέρουν τη χαμένη ελπίδα των δύο τελευταίων ετών. Στη διαδικασία αυτή φυσικά, ο ρόλος της Πολιτείας είναι κρίσιμος, καταλυτικός και θεσμικά απαραίτητος στην υπέρβαση των σημερινών δυνατοτήτων του κλάδου

Previous Article

Ο Αλ.Αυλωνίτης σχετικά με τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τις «λίστες Πέτσα»

Next Article

Δεύτερο Πανελλαδικο βραβείο στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Σχετικά Άρθρα