Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Δημοσκόπηση MRB: Υπόθεση για τρεις οι εκλογές του ΚΙΝΑΛ – Ποιος προηγείται και πώς διαμορφώνονται τα δίδυμα του β΄ γύρου

Στη μέτρηση αποτυπώνεται ότι οι εσωκομματικές εκλογές στο Κίνημα είναι «ανοικτή» για τρεις βασικούς υποψηφίους

Ζωηρό καταγράφεται το ενδιαφέρον των ψηφοφόρων του Κινήματος Αλλαγής για τις επερχόμενες εκλογές ανάδειξης της νέας ηγεσίας.

Στη μέτρηση της MRB αποτυπώνεται ότι οι εσωκομματικές εκλογές στο Κίνημα Αλλαγής είναι «ανοικτή» για τρεις βασικούς υποψηφίους.

Ειδικότερα, ο Ανδρέας Λοβέρδος προηγείται με ποσοστό 26,9% στο σύνολο των ψηφοφόρων έναντι 21,6% του Νίκου Ανδρουλάκη και 30,3% έναντι 29,5% στην πρόθεση ψήφου των φηφοφόρων του ΚΙΝΑΛ.

kinal1
kinal2

Στο σενάριο για αντίπαλο με τον Γιώργο Παπανδρέου στον β’ γύρο των εκλογών, ο Ανδρέας Λοβέρδος προηγείται (στους ψηφοφόρους του ΚΙΝΑΛ) με 10 μονάδες διαφορά καθώς φέρεται να συγκεντρώνει το 49,3% των προτιμήσεων έναντι 39,7% που λαμβάνει ο πρώην πρόεδρος του κόμματος.

kinal3
kinal4

Στους ψηφοφόρους που δηλώνουν ότι θα πάνε να ψηφίσουν στον β’ γύρο των εκλογών η διαφορά αυτή διευρύνεται ακόμα περισσότερο και φτάνει τις 17 μονάδες καθώς ο Ανδρέας Λοβέρδος συγκεντρώνει ποσοστό 46,8% έναντι 29,5% του Γιώργου Παπανδρέου.

kinal5

kinal6_2
kinal7

Αμφίρροπη θα είναι η μάχη σύμφωνα με την MRB στην περίπτωση που περάσουν στον β΄γύρο ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Ν. Ανδρουλάκης.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ