Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Προϋπολογισμός 2022: Κατατέθηκε στον πρόεδρο της Βουλής το στικάκι – Τι περιλαμβάνει και πότε θα συζητηθεί από την αρμόδια επιτροπή

Ο προϋπολογισμός θα εισαχθεί στην Ολομέλεια προς συζήτηση στις 14 Δεκεμβρίου

Όπως παραδοσιακά συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, ο πολυσέλιδος προϋπολογισμός του 2022 κατατέθηκε στην Βουλή σε ηλεκτρονική μορφή.

5432460

«Έχω την ιδιαίτερη τιμή να καταθέσω στο Σώμα της Βουλής το στικάκι το οποίο περιλαμβάνει την Έκθεση φορολογικών δαπανών φορολογικής διοίκησης, τελωνείων, δημοσίας διοίκησης. Μαζί καταθέτω τον έλεγχο του λογιστηρίου του κράτους. Ενημερώνω επίσης ότι η κατάθεση του προϋπολογισμού συνοδεύεται από την ειδική έκθεση του προϋπολογισμού επιδόσεων του 2022», τόνισε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και παρέδωσε το memory stick στον Πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα.

5432431

Ο κ. Τασούλας ανακοίνωσε επίσημα πως οι ημερομηνίες που θα συζητηθεί από την αρμόδια επιτροπή Οικονομικών της Βουλής θα είναι η Τρίτη στις 23 και θα ολοκληρωθεί η επεξεργασία του σε 4 συνεδριάσεις έως την 26η Νοεμβρίου.

5432432


Δείτε εδώ – Σταϊκούρας στα Παραπολιτικά 90,1: Ρεαλιστικός ο προϋπολογισμός του 2022 που θα κατατεθεί στη Βουλή

Ο προϋπολογισμός θα εισαχθεί στην Ολομέλεια προς συζήτηση στις 14 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα στις 18 Δεκεμβρίου με την καθιερωμένη ψηφοφορία.

5432449

Ο κ. Τασούλας σχολίασε κατά την παραλαβή του προϋπολογισμού που χωράει πλέον σε ένα και μόνο στικάκι, πως «φέρει την απεικόνιση του κτιρίου του Γενικού Λογιστηρίου του κράτους, ενός κτιρίου όπως είπε, δημιούργημα του αρχιτέκτονα Λαζαρίδη καθώς θεωρείτε ένα σπουδαίο έργο, με στοιχεία art ντεκόρ σε μια περιοχή που υπήρχε το καφενείο του Γάλλου πολιτικού και φιλέλληνα Λέων Γαμβέτα. Πρόκειται όπως τόνισε για τον ίδιο αρχιτέκτονα που διαμόρφωσε και την πρόσοψη του Μεγάρου της Βουλής».

5432456

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ