Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Οι βουλευτές που κάνουν εκστρατεία πόρτα πόρτα για τον Λοβέρδο

Ποιοι πήγαν και που

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει τον προεκλογικό του αγώνα ο Ανδρέας Λοβέρδος
, ο οποίος «οργώνει» τη χώρα. Πυκνό πρόγραμμα περιοδειών όμως έχουν και οι βουλευτές, αλλά και τα κεντρικά στελέχη που τον στηρίζουν, οι οποίοι κινούνται σαν να είναι οι ίδιοι υποψήφιοι, κάνοντας εκστρατεία «πόρτα πόρτα», προκειμένου να πείσουν όσο το δυνατόν περισσότερους ψηφοφόρους.

Η Χαρά Κεφαλίδου πραγματοποίησε το προηγούμενο διάστημα περιοδείες σε όλους τους νομούς της Ανατολικής Μακεδονίας και θράκης, κάτι πουθα επαναλάβει από την Παρασκευή μαζί με τον Ανδρέα Λοβέρδο. Η Νάντια Γιαννακοπούλου θα επισκεφθεί το Σάββατο το Κιλκίς, Δευτέρα και Τρίτη την Άρτα, τα Γιάννενα και την Πρέβεζα, ενώ την Τετάρτη θα ταξιδέψει για Ρόδο, όπου θα έχει συναντήσεις με κομματικά στελέχη και ψηφοφόρους. 

Από την πλευρά της, η Εύα Καϊλή, εκτός από την παρουσία της σε τηλεοπτικά πάνελ, θα οργώσει τους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας, όπου διαθέτει ισχυρά ερείσματα στην κοινωνική και κομματική βάση της Παράταξης. Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Δημήτρης Κωνσταντόπουλος επισκέπτεται νομούς για να οργανώσει τις συγκεντρώσεις του Ανδρέα Λοβέρδου, ενώ ο Σπύρος Καρανικόλας περιόδευσε προ ημερών σε πολλά χωριά του Βόλου, καθώς είναι αγαπητός στο νομό, λόγω εντοπιότητας, αλλά και αντιΣΥΡΙΖΑ ρητορικής.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ