Έκπληξη με παρεμβάσεις Ελλήνων ομογενών στο συνέδριο της ΝΔ – Ο ρόλος του Γρηγόρη Δημητριάδη

Share:

O πρωθυπουργός, από το Λονδίνο, ενθέρυννε τα στελέχη να αναπτύξουν τους δικούς τους προβληματισμούς για την Ελλάδα του μέλλοντος

Σε ρυθμούς Συνεδρίου

κινείται η Ν.Δ. και η στήλη πληροφορείται πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε σε αυτό κατά τη συνομιλία του με στελέχη του κόμματος στο Ηνωμένο Βασίλειο.

«Εργαζόμαστε για τη νέα εικόνα της Ελλάδας, μίας Ελλάδας με αυτοπεποίθηση, που στέκεται όχι απλά ισότιμα, αλλά πρωτοπορεί στην Ευρωπαϊκή Ενωση σε τομείς όπου έχουμε συγκριτικά πλεονεκτήματα. Είναι μία εικόνα που πιστεύω ότι ταιριάζει και με την εικόνα που έχουμε πάντα για τους Ελληνες που διαπρέπουν στο εξωτερικό», είπε ο πρωθυπουργός, ενθαρρύνοντας τα στελέχη να αναπτύξουν στο επικείμενο Συνέδριο τους δικούς τους προβληματισμούς για την Ελλάδα του μέλλοντος.

Στο κυβερνητικό στρατόπεδο εργάζονται όλοι για τον σκοπό αυτόν, με τον συντονιστικό ρόλο του πρωθυπουργικού γραφείου και του Γρ. Δημητριάδη. Ας σημειωθεί, δε, ότι οι βουλευτές που περνούν καθημερινά από το Μαξίμου είναι περισσότεροι των δακτύλων του ενός χεριού.

Google News icon
Facebook icon
Twitter icon
Instagram icon
Previous Article

Κοροναϊός: Ζήτησαν να εμβολιαστούν οι εικονικά εμβολιασμένοι αλλά… το σύστημα δεν τους αφήνει

Next Article

Χριστούγεννα: Πότε ξεκινά το εορταστικό ωράριο – Ποιες Κυριακές τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά

Σχετικά Άρθρα