Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Τα πρότζεκτ που τρέχουν Πιερρακάκης – Πλεύρης για την υγεία και το ψηφοδέλτιο της Α’ Αθηνών

Τις επόμενες μέρες οι υπουργοί Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Υγείας, θα παρουσιάσουν έναν πρότυπο πρόγραμμα τηλεσυμβουλευτικής

Για την σχέση των Κυριάκου Πιερρακάκη
και Θάνου Πλεύρη, γράφει το big mouth του powergame.gr, οι οποίοι θα πολιτευτούν στην ίδια εκλογική περιφέρεια και όχι μόνο δεν λειτουργούν ανταγωνιστικά, αλλά απεναντίας μέσα σε ελάχιστο χρόνο σχεδίασαν μια σειρά από (κυβερνητικές) δράσεις.

Έτσι, τις επόμενες μέρες οι υπουργοί Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Υγείας, θα παρουσιάσουν έναν πρότυπο πρόγραμμα τηλεσυμβουλευτικής.

Πρόκριται για ένα πρόγραμμα, με το οποίοι, οι ασθενείς θα έχουν τη δυνατότητα και μέσω διαδικτύου, να συμβουλεύονται γιατρούς για θέματα υγείας που τους απασχολούν. Η τηλεσυμβουλευτική θα δώσει λύση σε χρόνια προβλήματα που παρατηρούνταν, κυρίως στις ακριτικές περιοχές και τα νησιά.

Αναλυτικά τι γράφει το big mouth

Αν δεν πίστευα στο κακό το μάτι, θα σας έγραφα λέξεις επί λέξεων κάθε βδομάδα για τη στενή σχέση των υπουργών Πιερρακάκη και Πλεύρη. Παρά το γεγονός ότι οι δύο θα πολιτευτούν στην ίδια εκλογική περιφέρεια, όχι μόνο δεν λειτουργούν ανταγωνιστικά, αλλά απεναντίας μέσα σε ελάχιστο χρόνο κάθισαν κάτω και σχεδίασαν μια σειρά από (κυβερνητικές) δράσεις. Έτσι όπως μαθαίνω τις επόμενες μέρες οι υπουργοί Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Υγείας, θα παρουσιάσουν έναν πρότυπο πρόγραμμα τηλεσυμβουλευτικής.

-Με απλά λόγια, οι ασθενείς θα έχουν τη δυνατότητα και μέσω διαδικτύου, να συμβουλεύονται γιατρούς για θέματα υγείας που τους απασχολούν. Η τηλεσυμβουλευτική θα δώσει λύση σε χρόνια προβλήματα που παρατηρούνταν, κυρίως στις ακριτικές περιοχές και τα νησιά. Εκτός από αυτό, οι Πλεύρης και Πιερρακάκης, «τρέχουν» και το πρόγραμμα των προληπτικών εξετάσεων, ένα σύστημα στο οποίο επενδύει πολλά η κυβέρνηση. Και όλα αυτά θα είναι έτοιμα μέσα στο έτος, γιατί πάνω απ όλα οι δύο της Α’ Αθήνας, θέλουν να τελειώνουν για να έχουν και λίγο χρόνο για την εκλογική τους πελατεία.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ