Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Αρνείται τα πάντα ο Παναγιωτόπουλος: Δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος ντόρος – Αύριο οδηγείται στον εισαγγελέα

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παραδόθηκε λίγο πριν από τις 16:00 στην αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Ολοκληρώθηκε η κατ΄ οίκον έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στο σπίτι του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Στο στόχαστρο των Αρχών έχουν μπει κινητά και ηλεκτρονικοί υπολογιστές. Μετά την έρευνα στην οικία του το πρώην μέλος της παρέας των «Ράδιο Αρβύλα» πήρε και πάλι τον δρόμο για τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, εκεί όπου κρατείται, καθώς αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Μέχρι στιγμής δεν έχει καταθέσει στις Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος έχει συζητήσει με τους αστυνομικούς και σε αυτά τα λίγα που έχουν πει, αρνήθηκε τις κατηγορίες λέγοντας πως δεν έχει ανεβάσει εκείνος κανένα βίντεο και μάλιστα, υποστήριξε πως «δεν καταλαβαίνει γιατί έχει γίνει τόσος ντόρος» για κάτι που δεν έχει κάνει εκείνος.

Σύμφωνα με τον συνήγορό του πάντως, ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα, δηλώνει «μετανιωμένος» για τα όσα έκανε.

Υπενθυμίζεται πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παραδόθηκε λίγο πριν από τις 16:00, σήμερα Τετάρτη (22/12), στην αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Σε βάρος του πρώην παρουσιαστή των «Ράδιο Αρβύλα» εκκρεμούσε το αυτόφωρο, που ενεργοποιήθηκε χθες βράδυ, αφότου νεαρή γυναίκα, πρώην σύντροφός του, κατέθεσε μήνυση σε βάρος του, καθώς εντόπισε και δικά της βίντεο με προσωπικές της στιγμές αναρτημένα στο διαδίκτυο.

Όπως εξήγησε ο Απόστολος Λύτρας, συνήγορος ενός εκ των θυμάτων, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, με σκοπό να παραπεμφθεί στο αρμόδιο Αυτόφωρο Δικαστήριο Πλημμελημάτων.

Σύμφωνα με τον κ. Λύτρα, ο παρουσιαστής σήμερα θα κρατηθεί στο αστυνομικό τμήμα και αύριο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα από τον οποίο θα ζητήσει 3ημερη αναβολή της δίκης.

«Αύριο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα και θα τον παραπέμψει στο αρμόδιο αυτόφωρο. Θα ζητήσει 3ημερη αναβολή της δίκης για να φτιάξει την απολογία του. Εδώ, το δικαστήριο μπορεί να τον αφήσει ελεύθερο, αλλά όταν υπάρχει κίνδυνος φυγής μπορεί να τον κρατήσει. Δεν είναι εύκολο να τον αφήσει ελεύθερο όταν έχει κάνει και πράξεις να φύγει για το εξωτερικό».

«Μιλάμε για άνθρωπο που έχει κάποιο πρόβλημα. Είναι δυνατού κάποιος να κάνει αυτό το πράγμα;», αναρωτήθηκε ο κ. Λύτρας, τονίζοντας ότι παρόμοιες καταστάσεις θα πρέπει να προβλέπονται και όχι να αλλάζει ο ποινικός κώδικας κάθε φορά που κάτι βγαίνει στη δημοσιότητα.

«Δεν είναι δυνατόν κάθε φορ που εύχεται κάτι στην επικαιρότητα να αλλάζει έτσι ο ποινικός κώδικας. Αυτά πρέπει να προβλεφθούν από πριν», συμπλήρωσε.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ