Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ομηρία στο Γαλάτσι – Αυτός είναι ο άντρας που κρατάει όμηρο την πρώην σύντροφό του

Σε εξέλιξη το θρίλερ της ομηρίας – Ο άνδρας απειλεί να την σκοτώσει και να ανατινάξει την πολυκατοικία

Σε εξέλιξη βρίσκεται το θρίλερ της ομηρίας στο Γαλάτσι, όπου ένας άνδρας έχει απαγάγει την πρώην σύντροφό του και σύμφωνα με πληροφορίες απειλεί να την σκοτώσει και να ανατινάξει την πολυκατοικία.

Πρόκειται για μια νεαρή Βουλγάρα την οποία κρατάει όμηρο ο πρώην σύντροφος της στο Γαλάτσι. Ο άντρας είναι Αιγυπτιακής καταγωγής και η γυναίκα  Βουλγαρικής.  Σύμφωνα με την μαρτυρία της αδερφής της, πριν την πάρει με την βία στο σπίτι του, είχε προηγηθεί μεγάλος καυγάς  μεταξύ τους, ενώ όπως εξήγησε η αδελφή της χειροδίκησε εναντίον της  και την απείλησε με μαχαίρι.

 Με τα ελάχιστα ελληνικά που μιλάει  η γυναίκα ενημέρωσε την αστυνομία για την ομηρία της αδερφής της. Η ίδια βρίσκεται στο σημείο ενώ είναι σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις με τον δράστη.

Υπενθυμίζεται ότι λίγο πριν τις 18:00 το απόγευμα  συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία άνδρας κρατά όμηρο και να απειλεί την κοπέλα του στο Γαλάτσι.  Στο σημείο σπεύδει διαπραγματευτής, ενώ ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας απειλεί να τινάξει την πολυκατοικία κρατώντας φιάλη υγραερίου.

Το περιστατικό διαδραματίζεται επί της οδού Αλκιβιαδου και υπάρχει πολύ μεγάλη κινητοποίηση από την ΕΛ.ΑΣ. Μάλιστα, στο σημείο βρίσκεται και πλήρωμα της Πυροσβεστικής προληπτικά, μήπως χρειαστεί άμεση επέμβαση.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ