Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Μήνυμα Κατερίνας Σακελλαροπούλου από τη Γαύδο για τα Θεοφάνεια – Σήμερα καλούμαστε να δούμε με μεγαλύτερη διαύγεια τις επιλογές μας (Εικόνες και βίντεο)

Εκεί παρέστη στην Τελετή Αγιασμού των Υδάτων

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου,
βρέθηκε στο νοτιότερο άκρο της Ευρώπης, στη Γαύδο, για τον φετινό εορτασμό των Θεοφανείων στέλνοντας έτσι ένα μήνυμα ενότητας και στήριξης.

Εκεί παρέστη στην Τελετή Αγιασμού των Υδάτων για τον εορτασμό των Θεοφανείων.

Μετά την ολοκλήρωση της τελετής καθαγιασμού των υδάτων, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχήθηκε για τα Θεοφάνεια και εξέφρασε τη στήριξη της στους νησιώτες.

«Σήμερα, γιορτή των Θεοφανείων, ημέρα που γιορτάζουμε τη βάφτιση του Χριστού και που φέρει το βαθύ συμβολικό μήνυμα της πνευματικής αναγέννησης, καλούμαστε να δούμε με μεγαλύτερη διαύγεια τις επιλογές μας, τη στάση μας απέναντι στη ζωή, την ηθική μας υποχρέωση απέναντι στους συνανθρώπους μας. Από το νοτιότερο άκρο της πατρίδας μας και της Ευρώπης, τη Γαύδο, κοντά στους νησιώτες μας που διαφυλάσσουν μια όμορφη κοιτίδα ελληνισμού, εύχομαι καλή φώτιση σε όλους μας, για ένα αύριο περισσότερο υπεύθυνο, αισιόδοξο και ελπιδοφόρο» ανέφερε στη δήλωση της η κ. Σακελλαροπούλου.

.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ