Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Telegraph: Η Κέρκυρα μέσα στους καυτούς προορισμούς διακοπτών για το 2022

Ένα ελληνικό νησί βρίσκεται ανάμεσα στους προορισμούς που περιλαμβάνει ο απόλυτος οδηγός διακοπών της Telegraph για τους Βρετανούς μέσα στο 2022.

Σε άρθρο της βρετανικής εφημερίδας, το οποίο στοχεύει να βοηθήσει τους ταξιδιώτες να εντοπίσουν το ιδανικό μέρος για κάθε είδους διακοπές, περιλαμβάνεται η Κέρκυρα, η οποία αναδεικνύεται ως ιδανική για όσους αναζητούν τη γαλήνια θέα της θάλασσας.

Προτείνει δε διαμονή στο MarBella Nido Suite Hotel & Villas το οποίο απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες και προσφέρει ξεκούραση λόγω της θέας που προσφέρει στη θάλασσα αλλά και της διακόσμησής του με παστέλ χρώματα στα δωμάτια και των μεγάλων μπαλκονιών που διαθέτει.

Το ξενοδοχείο περιλαμβάνει ιδιωτικές πισίνες ή τζακούζι στο μπαλκόνι ενώ ακριβώς μπροστά από αυτό βρίσκεται παραλία με Γαλάζια Σημαία.

Η Τelegraph κάνει αναφορά στην ταράτσα του ξενοδοχείου όπου βρίσκονται μια πισίνα, ένα lounge bar και 2 εστιατόρια, εκ των οποίων το ένα διαθέτει μεγάλη ποικιλία ελληνικών κρασιών.

Οι υπόλοιποι προορισμοί στον απόλυτο οδηγό διακοπών της Telegraph για το 2022 είναι το St Anton am Arlberg στο Τιρόλο της Αυστρίας, το Jackson Hole στις USA, το Courchevel 1850 στη Γαλλία, η Νέα Νότια Ουαλία στην Αυστραλία, το Κούσκο στο Περού, το Franschhoek στη Ν. Αφρική, το Μαρακές στο Μαρόκο, το Quinta do Lago στην Πορτογαλία, η Λεμεσός Κύπρου, το Algarve και η Λισαβόνα της Πορτογαλίας, η Βουδαπέστη της Ουγγαρίας, η Βαρσοβία της Πολωνίας, το Δουβλίνο της Ιρλανδίας, η Μάλαγα της Ισπανίας και η Λίμνη Κόμο της Ιταλίας.

Πηγή: tornosnews.gr

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ