Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Οικονόμου κατά Πολάκη για τις αποκαλύψεις του Παραπολιτικά 90.1 και του powergame.gr : Οι απειλές στη Δικαιοσύνη συνιστούν εκτροπή – Να αποδοκιμάσει ο Τσίπρας

Έντονη ήταν η αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου

Για ολίσθημα του Παύλου Πολάκη
που συνιστά οιονεί εκτροπή κάνει λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, με αφορμή τη νέα επίθεση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας στη Δικαιοσύνη για τον Βαξεβάνη, που αποκάλυψαν τα Παραπολιτικά 90,1 και το power game

Σε μια σκληρή δήλωση, ο Γιάννης Οικονόμου καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να αποδοκιμάσει έργω και λόγω τα λεγόμενα του βουλευτή του, επισημαίνοντας πως αν δεν το πράξει, «μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι συμφωνεί με το περιεχόμενο της τοποθέτησης του κ. Πολάκη και μοιράζεται μαζί του την ευθύνη». 

Η δήλωση του Γιάννη Οικονόμου

Ο κ. Παύλος Πολάκης, μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και στενός συνεργάτης του κ. Τσίπρα, προέβη σε απειλές εναντίον της Δικαιοσύνης, οι οποίες συνιστούν ευθεία βολή στο Σύνταγμα και την Δημοκρατία στη χώρα μας.

Το ολίσθημα του κ. Πολάκη συνιστά οιονεί εκτροπή και καλούμε τον κ. Τσίπρα να αποδοκιμάσει έργω και λόγω τα λεγόμενα του βουλευτή του, ο οποίος συνεχίζει ακάθεκτος στη γραμμή της εξαχρειωμένης αντιπολίτευσης που χαρακτηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ. Αν δεν το πράξει, μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι συμφωνεί με το περιεχόμενο της τοποθέτησης του κ. Πολάκη και μοιράζεται μαζί του την ευθύνη. Σε μια τέτοια περίπτωση προσβάλει βαθύτατα το θεσμικό ρόλο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Ελληνικής Δημοκρατίας, επιδεικνύοντας ασυγχώρητη ασέβεια προς μια από τις τρεις θεμελιώδεις εξουσίες της ελληνικής Πολιτείας.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ