Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Διαβάστε στα Παραπολιτικά: Σχέδιο με κωδικό «Ελεύθερα ΑΕΙ» – Αποκλειστικό – Όλη η κυβερνητική επιχείρηση

Το Σάββατο 15 Ιανουαρίου τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ κυκλοφορούν με τρεις μεγάλες προσφορές

Αύριο, Σάββατο 15 Ιανουαρίου, η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα της χώρας με πλούσια θεματολογία και πολλές αποκλειστικότητες. Αποκαλυπτικά θέματα, ρεπορτάζ και μεγάλες προσφορές για όλους τους αναγνώστες μας!
Διαβάστε:

Αποκλειστικό: Ολη η κυβερνητική επιχείρηση

Σχέδιο με κωδικό «Ελεύθερα ΑΕΙ»

Πανωλεθρία ΣΥΡΙΖΑ στην Κρήτη λόγω ΠΑΣΟΚ

Γκάλοπ της GPO μετά την εκλογή Ανδρουλάκη

Η προβοκάτσια με το σενάριο της τριπλής κάλπης

Ποια εφημερίδα «αποκαλύπτει» τις αποκαλύψεις μας…

Στις καλένδες ο διαγωνισμός για τα δικαστήρια Πειραιά

Αδωνις Γεωργιάδης, Υπουργός Ανάπτυξης

«Ρεκόρ επενδύσεων στην Ελλάδα το 2022»

Πώς σώθηκε στο παρά 5′ η «Αυγή»

Ο Θ. Λάλας επιστρέφει στα ερτζιανά

Νέα μέτρα απο Μαξίμου

Η επόμενη ημέρα στη μάχη κατά του κορονοϊου
Τι λένε στα «Π» ο Μάριος Θεμιστοκλέους και ο Γκίκας Μαγιορκίνης

Πράκτωρ Π
«Alpha» συνάντηση Ανδρουλάκη – Δραϊνάκη

Πρωτοσελιδο
Secret__1_

Μεγάλη κοινωνική προσφορά ΕΡΧΕΤΑΙ από το επόμενο Σάββατο 22/01

*και στην έκδοση των 2 ευρώ

Δωροεπιταγή αξίας 5 ευρώ για αγορές άνω των 15 ευρώ στα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος

Το Σάββατο 15 Ιανουαρίου τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ κυκλοφορούν με τρεις μεγάλες προσφορές

Αυτό το Σάββατο 15 Ιανουαρίου μη χάσετε το πρώτο βιβλίο της σειράς «ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΑ ΠΛΕΚΤΑ ΜΕ ΒΕΛΟΝΕΣ» με 112 σελίδες γεμάτες έξυπνα σχέδια και απλές τεχνικές για να δημιουργήσετε τα πιο εντυπωσιακά πλεκτά του χειμώνα!

ΤΕΧΝΙΚΕΣ • ΜΟΔΑ • ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ • ΜΩΡΟ

ΤΟ ΠΛΕΞΙΜΟ ΜΕ ΒΕΛΟΝΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ!

Θέλετε να ανακαλύψετε μια τεχνική χωρίς να αφιερώσετε αμέτρητες ώρες; Να η ευκαιρία να ξεκινήσετε! Χάρη στις χρήσιμες συμβουλές των ειδικών μας, το πλέξιμο με βελόνες γίνεται παιχνιδάκι. Ανακαλύψτε ένα πλήθος τεχνικών, που είναι πολύ πιο εύκολες απ’ όσο φαίνονται, κάνοντας παράλληλα τα σχέδια προσιτά και στους αρχάριους και στους προχωρημένους. Δημιουργήστε με το δικό σας γούστο ρούχα, δώρα, αξεσουάρ για εσάς, τις φίλες και τα παιδιά σας. Επιλέξτε πρωτότυπα ή πιο κλασικά σχέδια, με απαλά ή πιο ζωντανά χρώματα. Δεν χρειάζεται να αποκρυπτογραφήσετε περιγραφές και περίπλοκα σχέδια. Απλώς ακολουθήστε τις οδηγίες και σε χρόνο μηδέν θα δημιουργήσετε μικρά αντικείμενα ή μεγάλα έργα!

Μάθετε λοιπόν πως να φτιάξετε μόνοι σας εκπληκτικές εσάρπες σε στιλ μποέμ, τσάντες με φούντες, μοντέρνες χειμωνιάτικες ζακέτες, υπέροχες γκέτες, καρφίτσες σε σχήμα τριαντάφυλλου, γιακάδες, ζεστά πουλόβερ, κουβέρτες, μαξιλάρια, κομψά καπέλα, βραδινά μεταξωτά τσαντάκια, σκουφάκια, καλτσάκια και πολλές ακόμη πραγματικά μοναδικές δημιουργίες που τις θα λατρέψουν όλοι!

Ακόμα,

Αυτό το Σάββατο τα Παραπολιτικά σας προσφέρουν τον δεύτερο τόμο της διάσημης σειράς της LAROUSSE, «ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ»

Τα Παραπολιτικά σας προσφέρουν τη μοναδική σειρά της LAROUSSE, «ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ». Ακόμα και χωρίς καμία προηγούμενη εμπειρία, οι χρήσιμοι οδηγοί της Larousse θα σας βοηθήσουν να ανανεώσετε τον χώρο σας, να επιδιορθώσετε αλλά και να κατασκευάσετε ό,τι χρειάζεστε για το σπίτι!

Μη χάσετε αυτό το Σάββατο 15 Ιανουαρίου τον δεύτερο τόμο:

«ΜΙΚΡΟΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ, ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ, ΜΟΝΩΣΗ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑΝΣΗ»

Με τον χρήσιμο οδηγό της Larousse θα μάθετε ό,τι χρειάζεται, για να κάνετε συνήθεις μικροεπισκευές παίρνοντας όλες τις προφυλάξεις για να βελτιώσετε την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σας, εύκολα και οικονομικά.

Ξεκάθαρες και πλήρεις οδηγίες βήμα βήμα κι ένα σωρό μυστικά, για να πετύχετε όλες σας τις προσπάθειες..

Περισσότερες από 400 φωτογραφίες, για να καταλάβετε ακόμα καλύτερα τις συμβουλές των ειδικών.

Πριν ξεκινήσετε, κάντε τη σωστή διάγνωση, μάθετε τους τεχνικούς όρους, διαλέξτε τα κατάλληλα υλικά ή εξαρτήματα…

Και μαζί,

Τα Παραπολιτικά σας πάνε θέατρο και σας κάνουν ΔΩΡΟ 2 εισιτήρια στην τιμή του ενός, για την παράσταση «GOOD PEOPLE»

«Good People». Το βαθιά ανθρώπινο και άγρια χιουμοριστικό θεατρικό έργο του βραβευμένου με Pulitzer Αμερικάνου συγγραφέα David Lindsay-Abaire, παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο θέατρο Αποθήκη, από τις 20 Οκτωβρίου.

Είναι η πρώτη σκηνοθεσία που υπογράφει η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Πρόκειται για ένα έργο σκληρό και συγχρόνως τρυφερό που πραγματεύεται με στεγνό και βιτριολικό χιούμορ το παγκόσμιο τελικά παραμύθι του αμερικάνικου ονείρου. Το πόσο αξιοκρατικά και απλόχερα προσφέρεται στον καθέναν, η δυνατότητα «να πιάσει την καλή» και να ξεφύγει από τη μιζέρια και την ταξική του ταυτότητα μόνο με τη σκληρή δουλειά και τη λίγη καλή τύχη. Είναι όντως «ίσες» οι ευκαιρίες για όλους;

Όπως λέει και ο ίδιος ο συγγραφέας στους New York Times: «Έχω δουλέψει πραγματικά σκληρά στη ζωή μου. Ξέρω όμως κι άλλους που δούλεψαν πιο σκληρά απ’ ό, τι εγώ και δεν τους δόθηκαν οι ίδιες ευκαιρίες…»

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους (αλφαβητικά) : Τάσος Γιαννόπουλος, Παύλος Λουτσίδης, Aurora Marion, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Ζωή Ρηγοπούλου, Σωσώ Χατζημανώλη.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ