Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Είσαι Μουσικός, Τραγουδιστής ή Μέλος Φιλαρμονικής ή άλλου Μουσικού σχήματος;

Είσαι Μουσικός, Τραγουδιστής ή Μέλος Φιλαρμονικής ή άλλου Μουσικού σχήματος;

Δήλωσε συμμετοχή εσύ ή ομάδα σου στον Μουσικό Διαγωνισμό «Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 2022» και διεκδικήστε ένα από τα τρία βραβεία του Διαγωνισμού! Ο πρώτος νικητής θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει στο «Festival des Fanfares de Montpellier (Φεστιβάλ ντε Φανφάγ ντε Μόνπελιέ)» της Γαλλίας τον Ιούνιο του 2022 και να εκπροσωπήσει την μουσική παράδοση της Κέρκυρας!

Καταληκτική ημερομηνία δηλώσεων συμμετοχής Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022!
Όροι και αίτηση συμμετοχής στο www.corfu.gr (ντάμπλιγιου ντάμπλιγιου ντάμπλιγιου τελεία κορφού τελεία τζί άρ)
Ο Μουσικός Διαγωνισμός «Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 2022» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022, στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας. Η είσοδος είναι δωρεάν!
Για πληροφορίες στο email (ιμέιλ) support@lp.gr (σαπόρτ παπάκι έλ-πί τελεία τζί άρ), στο λογαριασμό του έργου στο facebook (φέϊσμπουκ) το @InterregApollolands (παπάκι ίντερεγκ απόλλολαντς) και στa τηλέφωνa επικοινωνίας 215 5600440 και 2661046391.

Υπεύθυνος διοργάνωσης Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων με την υποστήριξη της εταιρίας Living Prospects (λίβινγκ πρόσπεκτς) στο πλαίσιο του έργου APOLLO LANDS (απόλολαντς) που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και από εθνικούς πόρους, μέσω του Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας “Interreg (ίντερεγκ) Ελλάδα-Ιταλία 2014-2020”.

Στο πλαίσιο του Διαγωνισμού, θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα λόγω της πανδημίας covid (κόβιντ) 19 όπως αυτά ορίζονται από τον ΕΟΔΥ.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ