Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Το βίντεο-ντοκουμέντο του parapolitika.gr από το δυστύχημα στη Βούλα σε Mega και ΣΚΑΪ

Τα πρώτα δευτερόλεπτα από το τραγικό δυστύχημα

To συγκλονιστικό video ντοκουμέντο που δημοσίευσε το parapolitika.gr
από το δυστύχημα στη Βούλα, όπου βρήκε φρικτό θάνατο ο αδελφός της βουλευτού της ΝΔ, Κατερίνας Μονογυιού, Τζώρτζης παρουσίασαν τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια, MEGA και ΣΚΑΙ.

Το βίντεο με τα πρώτα δευτερόλεπτα από το τραγικό δυστύχημα στη Βούλα, στο οποίο έχασε τη ζωή του, ο Τζώρτζης Μονογυιός, που έφερε στο φως το parapolitika.gr έγινε και το βασικό υλικό για τα κεντρικά δελτία ειδήσεων των  καναλιών Μega και ΣΚΑΪ  που μετέδωσαν την τραγική είδηση.

Όπως αποκαλύπτει το βίντεο του parapolitika.gr η  Ferrari που οδηγούσε για πρώτη και μοιραία φορά ο Τζώρτζης Μονογυιός έχει μετατραπεί σε μια άμορφη μάζα. Ο φίλος του Τζώρτζη Μονογυιού σπεύδει στο αυτοκίνητο δευτερόλεπτα μετά το δυστύχημα και τον βγάζει από το αυτοκίνητο, προσπαθώντας να του δώσει τις πρώτες βοήθειες. Ο Τζώρτζης Μονογυιός είναι στο έδαφος χωρίς τις αισθήσεις του. Σε κλάσματα δευτερολέπτου το αυτοκίνητο τυλίγεται στις φλόγες. 

Οι εικόνες δείχνουν πως το πολυτελές όχημα αξίας τουλάχιστον μισού εκατομμυρίου ευρώ, δε θυμίζει σε τίποτα την πρότερη κατάστασή του, που μέσα σε λίγα λεπτά τυλίχθηκε στις φλόγες παρασύροντας στον θάνατο τον άτυχο 45χρονο.


Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ