Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Οι πρώτες φωτογραφίες του Ikos Odisia που ανοίγει το 2023 στην Κέρκυρα

Εγκρίθηκε η τροποποιημένη μελέτη για την ανέγερση 5άστερου ξενοδοχειακού συγκροτήματος με πισίνες, στη θέση Ύψος της περιοχής Κάτω Κορακιάνας του Δημοτικού Διαμερίσματος Φαιάκων του Δήμου Κέρκυρας, από το Κεντρικό Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής (ΚΕΣΑ), του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Αφορά σε αναθεώρηση, η οποία αφορά στην κατάργηση της ανέγερσης ορισμένων κτηρίων και στη μικρή μετακίνηση ορισμένων άλλων ως προς τη θέση ή τον προσανατολισμό τους, χωρίς να αλλάζει η γενική διάταξη των εγκαταστάσεων του νέου 5άστερου resort Ikos Odisia (φωτορεαλιστικές απεικονίσεις) που θα δημιουργηθεί σε έκταση 245,5 στρεμμάτων.

Τροποποιούνται τα συνολικά μετρικά στοιχεία του συγκροτήματος με μείωση της συνολικής δόμησης κατά περίπου 3.500 τ.μ. Η νέα ξενοδοχειακή μονάδα περιλαμβάνει διώροφο κεντρικό κτήριο, ισόγεια και διώροφα bungalows, θέατρο, θερμαινόμενες πισίνες και θεματικά εστιατόρια, ακολουθώντας αρχιτεκτονικό σχεδιασμό με «ήρεμες», ευθείες γραμμές, σε γήινες αποχρώσεις και με φυσικά υλικά.

Να σημειωθεί ότι ο όμιλος Sani/Ikos έχει εξαγοράσει την έκταση που φιλοξενούσε το Club Med και έχει ήδη ξεκινήσει η κατασκευή του Ikos Odisia, με σκοπό να λειτουργήσει την Άνοιξη του 2023.

Πηγή: etravelnews.gr

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ