Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Οι συναντήσεις της ΔΕΕΠ Κέρκυρας της ΝΔ συνεχίζονται

Οι συναντήσεις της ΔΕΕΠ Κέρκυρας της ΝΔ συνεχίζονται, ο Πρόεδρος της Σπύρος Παντελιός συνδεόμενος από τον Αντιπρόεδρο  Ανδρέα Μέριανο, τον Υπεύθυνο Τομέα Εργαζομένων Ιδιωτικού και Δημοσίου Τομέα Παναγιώτη Καλόγερο και τον Υπεύθυνο Τομέα Τουρισμού Στέφανο Δημουλή επισκέφθηκαν το Σωματείο Εκμίσθωσης Ε.Ι.Χ. με Οδηγό, της Κέρκυρας.

Ο πρόεδρος του Σ.Ε.Ε.Μ.Ο. Μαρίνος Μικάλεφ με τη Γραμματέα Σπυριδούλα Ρόη ενημέρωσαν την αντιπροσωπεία της ΔΕΕΠ για το γενικότερο καθεστώς λειτουργίας των επιχειρήσεων τους  και τη συνεισφορά του κλάδου στο τουριστικό προϊόν της Κέρκυρας και της χώρας. 

Επίσης επεσήμαναν για τις  παθογένειες της ισχύουσας νομοθεσίας που αποτελούν τροχοπέδη για τη λειτουργία των επιχειρήσεων του κλάδου τους στα πλαίσια μιας ελεύθερης ανταγωνιστικής αγοράς που οφείλει να προσανατολίζεται με στόχο το γενικό κοινωνικό συμφέρον.

Εξέφρασαν την ικανοποίηση τους ότι κατά το μέσο της θερινής σεζόν του 2021 η κυβέρνηση της ΝΔ ικανοποίησε ένα μέρος από το πάγιο αίτημα του κλάδου, με επέκταση της ελάχιστης μίσθωσης των 30’ έως και την 31 Οκτωβρίου 2021 με χρέωση 36 ευρώ και ότι πάγιο αίτημα του κλάδου είναι η ελάχιστη μίσθωση των 30΄ να ρυθμιστεί νομοθετικά φέτος για την περίοδο από την 1η Απριλίου  έως την 31η Οκτωβρίου 2021 όχι μόνο για το 2022 αλλά και για τα επόμενα έτη.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Σπύρος Παντελιός ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του ΣΕΣΜΟ Μαρίνο Μικάλεφ και τη Γραμματέα Σπυριδούλα Ρόη για την ενημέρωση και υποσχέθηκε ότι θα προωθήσει όλα τα αιτήματα προς τους αρμόδιους φορείς ώστε να γίνει προσπάθεια επίλυσης των χρόνιων προβλημάτων του κλάδου.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ